БСК стартира напълно обновен портален сайт








Българска стопанска камара стартира новия си портален сайт www.bia-bg.com с актуална информация по всички засягащи бизнеса теми – икономическа политика, околна среда, социална политика, образование, финанси, международни отношения и др.

Освен новини от БСК и нейните членове, в сайта ще бъдат публикувани информации, предоставени от други медии, с които камарата има подписани договори за партньорство.

В рубрика „Диалог с бизнеса” ще се публикуват проекти на нормативни документи, по които заинтересованите лица и организации ще имат възможност да дават мнения и предложения. БСК ще отстоява обобщените позиции пред компетентните държавни органи.

Предстои разработка на интранет зона за членове на БСК (Фокусна точка “Гласът на българските работодатели”), в която те ще могат да обменят информация и консултации по актуални проблеми.

Сайтът разполага и с богата видео- и фотогалерия, анализи, становища и новини от БСК и нейни партньорски организации от последните 7 години.

В близките дни ще заработи и подборна търсачка. Предстои и разработване на английска версия, като временно ще бъде валидна старата английска версия на сайта.

Поради все още продължаващите дейности по оптимизиране на сайта, възможно е в близките дни потребителите да срещат определени трудности, уточниха от БСК.

Разработката на новия интернет портал е осъществена с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”.

Коментар