Нова фирма обедини две дейности на холдинга БиЕмДжи

Нова фирма обединява рекламната и издателска дейност на холдинговата структура БиЕмДжи България. Принт енд Пъблишинг ще предложи комплексни решения за издателска дейност, дизайн – графичен и уеб, медия, връзки с обществеността и цялостни маркетингови решения.

Компанията поема функциите на издател на списанията POLYGRAFIA, ProGRAFICA и ProPACK. Обединението е продиктувано от нарастващия обем дейност и нуждите на пазара, съобщи изпълнителният директор на новата компания Нели Петрова.

“Независимо от предизвикателствата през последните няколко години, нашите колеги извоюваха своето място на пазара и в общественото пространство. Развитието им бе стабилно и това, което се случва, е най-естественият ход”, коментира Боян Бойчев, управител на БиЕмДжи.

„Това е стъпка във вярната посока. Печатарският отрасъл има нужда от модерни и жизнеспособни фирми. И когато такава е печатният орган на СПИБ, то това е показателно и оптимистично за всички в тези така трудни времена”, заяви Румен Трифонов, главен секретар на Съюза на Печатарската Индустрия в България.

Коментар