Новият Compaq Mini 110c доказва, че големите неща се предлагат в малки пакети












Днес HP представи последното попълнение към растящото си портфолио от стилни и ултралеки мини-компютри – Compaq Mini 110c. Модерният, но достъпен модел, който е продължение на успешния Compaq Mini 700, предлага широк набор от функции и предлага на потребителите достъп до интернет в къщи и в движение.

Compaq Mini 110c се предлага с елегантен корпус, придружен с трайните гланцирани Imprint покрития на HP в удивителен кариран черен дизайн на Unity. С тегло само 1.17 кг (с 3-клетъчна батерия) и дебелина под 33 мм, Compaq Mini 110c предлага на потребителите изключителен дизайн, подходящ за външността му, гарбваща окото.

Благодарение на вградените уеб-камера и микрофон, WLAN и WWAN, Compaq Mini предлага повече възможности за връзка към социални мрежи и отвежда видео-чата и видео-конферентните връзки от дома до парка, кафето или летището. Заедно с 10.1-инчовия BrightView дисплей, голяма (92%) клавиатура, 3 USB порта и четец на карти 5-в-1, потребителите разполагат с всичко, което им е необходимо, за да влязат в мрежата за информация, общуване и забавление, навсякъде и по всяко време.

Внушителните функции са подчертани от най-новия процесор Intel Atom и твърд диск от 160 GB, за да гарантира на потребителите достатъчно мощност и място за съхранение на филми, музика и файлове, когато те са в движение. Преносимият компютър ще впечатли мобилните, ползващи интернет потребители, студентите и младите градски професионалисти и с графична карта Intel GMA 950 (UMA) и HD Video Accelerator.

Compaq Mini 110c предлага страхотен набор от функции в готино изглеждащ и ултра-мобилен дизайн, който няма да ви бръкне дълбоко в джоба” – каза Чарл Снайман, вицепрезидент на HP Personal Systems Group за Европа, Близкия изток и Африка. – „Това го прави идеалният компютър за мобилните потребители със стил и неголям бюджет, които търсят безпроблемна свързаност и познато Windows преживяване в мини-компютър, който може да се носи навсякъде.

Compaq Mini 110c се предлага в цяла Европа от юни 2009 г. на препоръчителна начална цена от 729 лева с ДДС. 

Коментар