Топ експерти в интернет ще изнесат лекции у нас

Интернет експерти от световно ниво ще изнесат лекции в София по време на B2B изложението за интернет бизнес и е-маркетинг Webit, което е първо по рода си в региона на Югоизточна Европа.

За конферентната програма на изложението се очакват топ експерти от eBay, PayPal, America Online, Google, Gemius, IAB Europe, MTG и други.

На три отделни сцени в рамките на Webit ще се разискват теми от интернет бизнеса, онлайн разплащанията, мобилния и интернет маркетинг и реклама, социалните медии и мрежи, както и интернет медиите.

Сред 40-те теми в рамките на форума, който ще се проведе на 7 и 8 октомври в НДК, са "Еволюция на дигиталната реклама" и "Задълбочени изследвания на потребителските и маркетинг стратегии в дигиталното пространство" на Крисчън Ернандес Гаярдо – директор нови пазари, Google.

"В мозъка на е-купувача – преглед на скорошно изследване на нагласи на е-купувачите и техните реакции на рекламата" е темата, по която ще говори Алекс Маркс, директор международен бизнес маркетинг, eBay.

На сайта на изложението е достъпен пълен списък на лекторите и темите. Регистрацията може да бъде както за цялата конференция, така и за отделен панел.

Коментар