Устройство намалява разходите за ток

Компактно устройство IESBOX оптимизира работата на електрическата мрежа. Базирано на нова технология за икономия на електричество, IESBOX намалява до 30% разходите за ток на едно жилище, съобщи пловдивската фирма X 10 ООД.

Устройството се включва в силов контакт, като по този начин действа на всички електроуреди, които внасят смущения в електрическата мрежа – климатици, хладилници, перални, прахосмукачки, телевизори, компютри, луминесцентно осветление, миялни машини, фризери и офис техника. IESBOX действа като филтър на смущенията и подобрява параметрите на мрежата.

Уредът не смущава и не влияе върху електромера. Напротив, той подобрява качеството на доставяния ток, изчиства паразитните смущения, които внасят електроуредите, и удължава техния живот. Така се постига икономия на електричество, крайният резултат от която е по-ниски сметки за ток.

IESBOX е подходящ както за домакинства, така и за предприятия. Един уред е напълно достатъчен, за да осигури икономията на жилището. За по-големи мощности могат да се включат 2 или повече уреда.

Устройството струва 65 лева с ДДС. В момента тече промоция за 20 лева отстъпка при покупка на два броя IESBOX. Гаранцията на уреда е 2 години.

Коментари по темата: „Устройство намалява разходите за ток”

добавете коментар...

  1. Антон

    Пълна ама пълна измама ………………..

  2. И

    Икономията е реалност, ако се прекомпенсира товара. С 1 устройство реална икономия може да се постигне при товар под 1кВт.
    Поради характера на товари като компютри, телевизори, аудио-видео устройства икономията наистина може да достигне до 30%. Същото се отнася и за повечето хладилници.
    Модерните инверторни климатици са с вградена компенсация и за тях икономията е най-малка.
    Несериозно е да се очаква чувствителна икономия за товари като бойлери или ел.печки.
    Ефекта е следствие на недобрия механизъм за регистрация и отчитане на консумираната ел.енергия от масовите електронни електромери у нас. Скъпи и модерни електромери не могат да се оптимизират.
    Трябва също да се отбележи, че при класическите аналогови електромери ефекта ще бъде по-скоро обратен. При тях обаче има значителна зависимост на показанията от часовниковите механични съпротивления и износването им, както и от възможността за някои хитрости, поради и което ЕРП-тата ги посмениха масово.
    В крайна сметка обаче загубите за ЕРП-тата от потребителска-битова прекомпенсация се покриват чрез актуализиране на таксите за доставка, отдалечено изнасяне на меренето и др.
    Така, че в крайна сметка няма особен смисъл от ползването на такъв уред.

  3. Ник

    Накратко.
    Глупости на търкалета!!!
    lol

Коментар