Антивирусна защита вече и чрез SMS

Нова услуга направи възможна бързата доставка на антивирусна защита във всеки дом, където има интернет. Потребителите могат да поръчват Dr.Web Aнтивирус+Антиспам за 4.80 лв. на месец чрез SMS, съобщи „Ем Джи енд Ви” ООД, официален партньор за България на руската антивирусна лаборатория „Доктор Веб”.

Обновеният Dr.Web AV-Desk е разработен на основата на съвременни технологии за намиране и неутрализиране на различни вредоносни обекти и реализира концепцията "Security as a Service" (сигурност като услуга).

Процедурата за получаване на линк за инсталационен пакет се осъществява с изпращане на един SMS на номер 1703 с текст „drweb”. Потребителят получава обратно съобщение с код, който е необходим за регистриране на страницата на доставчика – http://estorе.drweb.bg.

Когато попълни необходимите данни за регистриране, клиентът получава на посочената електронна поща линк. След като го стартира, за по-малко от две минути ще бъде инсталирана антивирусната програма.

Услугата Dr.Web AV-Desk позволява на абонатите да изберат срок, за който ще бъдат абонирани, като това означава, че всеки месец сами планират разходите си за антивирусна защита.

Подобен модел за предоставяне на информационна сигурност дава възможност за лесно управление на абонамента както за бизнеса, така и за домашни клиенти. Услугата е достъпна в различни тарифни планове, съобразени с потребностите на клиентите, а абонаментът става само с един SMS, уточниха от "Ем Джи енд Ви".

по темата: „Антивирусна защита вече и чрез SMS”

добавете коментар...

  1. Ben

    По-скоро го докарват на реклама ама карай

  2. bobo

    СЕНЗАЦИЯЯ. Аз се досещам за една антивирусна която предлага активация със СМС вече повече от година и то на същата цена.
    Новината е добра, ама заглавието сензационно.

Коментар