България Еър защитена от ESET NOD32 Antivirus

България Еър се довери на продуктите на ESET за своята информационна защита. Бизнес версията на популярния продукт ESET NOD32 Antivirus вече се грижи за сигурността на цялата структура на компанията – от търговски и технологични отдели, до клиентски центрове.

„Защитата на информационни ресурси от такъв мащаб е изключително отговорна задача. Именно затова сме особено горди от гласуваното доверие от България Eър”, обясни Константин Веселинов, управител на Хай Компютърс, изключителен представител на ЕSET за България.

Компаниите за въздушен транспорт разбират приоритета на информационната сигурност много преди това да стане ежедневна необходимост за всеки бизнес. Защитата на компанията, управлението на информационния поток, защитата на данните, безупречната комуникация са от първостепенно значение за една авиокомпания. Едно заразяване или успешна насочена атака в такива случаи, засяга повече хора извън самата организация.

„Лесното отдалечено управление на множество потребители, бързината и ефективността на продукта е наистина важно. Това е сектор, в който трябва да реагираме светкавично, независимо колко е часът и къде се намираме. Лично аз, като потребител, познавам много добре NOD32, и вярвам, че това е правилният избор и за моята компания”, обясни Боян Минев, ИТ администратор в България Еър.

Бизнес версията на  ESET NOD32 Antivirus е решение, което осигурява безотказна компютърна защита. Възможността за отдалеченото управление, лекотата и бързината на продукта го правят подходящ както за малки фирми с 5-10 компютъра, така и за корпорации с голям информационен трафик и множество отдалечени офиси. Висока ефективност на управлението на сигурността е възможна благодарение на допълнителните функционалности: сървърна инсталация, отдалечена администрация и Mirror функция.

Коментар