Водещи експерти идват на DevReach в София

Техническата конференция DevReach 2009 ще събере през октомври в София едни от най-добрите специалисти в областта на .NET технологиите.

Специални гости на събитието ще бъдат Крис Селс, програмен ръководител на отдел Бизнес платформа в Майкрософт, и Лука Дебеляк, ръководител на отдел средства за разработка в Майкрософт, които ще открият конференцията. Сред тазгодишните лектори са и регионалният директор на Майкрософт Кристиян Ваиер, както и Кент Алстад – Майкрософт MVP за .NET, Хади Харири – автор на книги и статии, Тибериу Ковачи – регионален директор на INETA за Швеция, Ричард Кембъл от .NET Rocks и Тод Англин – главен технически евангелист на Телерик.

Специалистите на DevReach ще представят новите технологии на Майкрософт като Silverlight 3 и Oslo. Участниците ще имат възможност да чуят над 45 лекции, протичащи паралелно в четири части, покриващи широк спектър от теми по актуални проекти на участниците.

“DevReach 2009 ще бъде изключително интересна конференция, тъй като ще бъдат показани всички нови неща от средствата за разработка на Майкрософт, вкл. Visual Studio 2010 with .NET Framework 4.0, Expression 3, Microsoft Azure, както и нови технологии като Oslo”, каза Лука Дебеляк, който отговаря за 18 държави от региона на Централна и Източна Европа.

“Разработчиците от страната и региона имат нужда от такова събитие, което събира най-добрите световни лектори и представя най-новите технологии на Майкрософт”, заяви Огнян Киряков, генерален директор на Майкрософт България.

Конференцията ще се проведе на 12 и 13 октомври в София. Участниците, които се регистрират в официалния сайт на събитието www.devreach.com до 15 септември, ще получат 20% отстъпка от първоначалната такса и ще имат възможност да спечелят конзола за игри Xbox 360.

DevReach е съвместна инициатива на Телерик и Мартин Кулов от кulov.net. Събитието се организира с подкрепата на Майкрософт България и Международната .NET Асоциация (INETA).

Коментар