Mem Reduct – намалява консумацията на памет

(екранна снимка: Mem Reduct)

Често се случва компютърът да се „запуши”, поради използване на всичката налична оперативна памет. В такива моменти може да помогне софтуерният инструмент Mem Reduct.

Тази опростена програма следи състоянието на оперативната памет в режим в реално време и позволява намаляване на нейното общо потребление чрез няколко прости метода.

Mem Reduct не изисква сложно конфигуриране, поради което може да се използва дори от потребители с по-малко опит в помощните програми за управление на ресурсите на компютъра.

След кратка и безпроблемна процедура за настройка, ще бъдете посрещнати от обикновен прозорец, където можете да проверите използваната, свободна и обща налична физическа памет, Page файла и работните настройки на системата.

Mem Reduct е в състояние да намали консумацията на памет, като следва някои дефинирани от потребителя правила. Можете да активирате работещи настройки, заедно с модифицирани и готови Page списъци.

Можете също да настроите Mem Reduct да стартира автоматично и да проверява за актуализации при зареждане на системата, да накарате рамката на програмата да остане върху други прозорци, както и да активирате цветна индикация за използване на паметта.

Mem Reduct предлага многоезична поддръжка и има добро време за реакция, използвайки малко CPU и RAM ресурси. Приложението не увисва, не се срива и не дава изскачащи съобщения за грешка.

В заключение, Mem Reduct се явява опростен инструмент за намаляване на консумацията на системна памет, с интуитивни и разширени функции, предназначени за всички категории потребители.

Даунлоуд: Mem Reduct

Коментари по темата: „Mem Reduct – намалява консумацията на памет”

добавете коментар...

  1. дфдфф

    Често се случва компютърът да се „запуши”, поради използване на всичката налична оперативна памет.
    Пичове в кой век живеете махнетге тези боклуци затормозяващи ОС.

  2. user

    Хубаво е да се загатне в заглавието ,че става въпрос за Windows програма.

    Много хора вече ползват други операционни системи.

Коментар