Интралот с награди на конференцията Euromoney

За четвърта поредна година ИНТРАЛОТ и нейният главен изпълнителен директор г-н Константинос Антонопулос бяха отличени сред компаниите, търгувани на Атинската фондова борса. Наградите бяха присъдени по време на регионалната конференция Euromoney в Гърция, която се проведе на 1 и 2 ноември 2006. 
Г-н Антонопулос получи наградите "Най-добър иновационен мениджър" и "Най-добър глобално ориентиран мениджър", а ИНТРАЛОТ – "Най-добра компания за 2006 г.". Освен това ИНТРАЛОТ беше отличена в категориите "Бизнес иновации", "Интернационализация" и "Отношения с инвеститорите".
"За нас е чест да получим тези награди от бизнес общността, тъй като те са сериозно признание за нашите усилия да работим на международните пазари в конкурентни условия. ИНТРАЛОТ се стреми да предоставя иновационни решения и чрез внимателно стратегическо планиране да увеличава ползите за своите акционери, клиенти и служители", каза Константинос Антонопулос, главен изпълнителен директор на ИНТРАЛОТ. 
Наградите се определят чрез процедура с гласуване от аналитици по продажбите, институционални инвеститори и финансови мениджъри, както и от инвеститори на дребно. Целта на конкурса е да се насърчават и награждават най-добрите компании на Атинската фондова борса за техния принос в развитието на фондовата борса и гръцката икономика като цяло. На конференцията участваха представители на бизнес и маркетинг средите, политици и общественици.

Коментар