Logitech G413 SE – механична клавиатура за геймъри

Тактилните механични суичове на Logitech G413 SE дават отличително чувство при игрите
(снимка: Logitech G)

Новите геймърски клавиатури G413 SE и G413 TKL (Tenkeyless) SE на Logitech G са проектирани за прецизност и върхово изживяване при игри. Те са на достъпна цена, с механични суичове от геймърски клас и изключително издръжливи PBT капачета, които са устойчиви на износване, избеляване и излъскване.

Клавиатурата G413 SE включва тактилни механични суичове, които дават отличително чувство при задействане в игрите, където се предпочита директна обратна връзка. В допълнение, клавиатурите имат PBT капачета, които са проектирани с материал, който издържа във времето и е устойчив на топлина и износване.

С бяла LED подсветка и алуминиево-магнезиева горна част в шлайфано черно, която служи и за гръбнак на клавиатурата, резултатът е минималистичен дизайн, балансиран с функции за геймърите.

PBT капачетата са направени от издръжлив материал, устойчив на топлина и износване
(снимка: Logitech G)

Клавиатурите са разработени за надеждно задействане на клавишите с възможност за rollover на шест клавиша и anti-ghosting. Това означава, че множество клавиши могат да бъдат натиснати едновременно за задействане на специално движение в играта.

Механичните геймърски клавиатури Logitech G413 SE и Logitech G413 TKL SE се очаква да бъдат налични на LogitechG.com и в магазините от февруари 2022 г. на препоръчителни крайни цени от съответно 159 и 139 лв. с ДДС.

Коментар