Acronis пусна българска версия на уебсайта си

Българският уебсайт на Acronis предлага ресурси потребителите и партньорите
(графика: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis пусна българска версия на своя уебсайт в подкрепа на бизнес партньорите и потребителите в страната – корпоративни и индивидуални.

Освен достъпна на български език информация за технологиите и решенията на Acronis, сайтът предлага полезни ресурси за организациите-потребители, доставчиците на управляеми услуги и домашните клиенти в страната.

В българския сайт на Acronis организациите имат достъп до принципите и механизмите на функциониране на интегрираните решения на компанията, базирани на изкуствен интелект: защита от злонамерен софтуер и хакерски атаки, динамично управление на бекъпи с цел бързо възстановяване на данни и бизнес-процеси, както и централизирано управление.

Успоредно с това българският сайт на Acronis предлага подкрепа за риселърите и доставчиците на управляеми услуги, които осигуряват киберзащита на клиентите си. Сайтът помага на партньорите с насоки как да предотвратят загубата на данни при клиентите и да осигурят непрекъснатост на работата им.

Доставчиците на услуги могат да разширят своите съществуващи услуги с усъвършенстваните пакети за виртуална защита от Acronis. Успоредно с това експертите от партньорските структури могат да получат достъп до редица технически и маркетингови ресурси, чрез които да улеснят работата на клиентите – например уебинари, ръководства, анализи на конкретни казуси и др.

Индивидуалните клиенти също са на фокус в български сайт на Acronis, като се има предвид, че през последните две години работата от дома се възприе за норма в почти всички сфери на дейност и защитата на личните устройства стана по-важна от всякога. Потребителите могат да намерят на сайта разширена информация за решенията на Acornis за домашен офис. Налична е също помощ за работа с продукта, достъп до фирмената база знания и връзка към дискусионните форуми на Acronis.

„Българският офис на Acronis има централна роля за разработването на цялостната платформа за киберзащита на Acronis; всъщност ние сме основният развоен център на Acronis в глобален мащаб”, каза Пламен Тошев, управител на Acronis България.

„Затова е съвсем логично и естествено да подкрепим българските си партньори и потребители чрез сайт на български език, където те да намират нужната им информация бързо и лесно”, допълни той.

Коментар