Нова ера за потребителските електронни устройства












Нов мобилен широколентов модул осигурява високоскоростна безжична връзка за потребителските електронни устройства от ново поколение.

 
Разработеният от Ericsson продукт може да бъде внедрен в електронни ръководства, GPS системи за навигация, медия плейъри и други преносими устройства.
 
C3607w дава на производителите гъвкаво решение за свързаност, когато създават следващо поколение интуитивна електроника чрез разделяне на процесора от дизайна.
 
Модулът има много по-малки размери от досегашните подобни продукти и идва с одобрен от операторите софтуер и IPR протекция, която улеснява интеграцията и скъсява пътя на продукта до пазара.
 
Нашата визия е ясна: всички устройства, които могат да бъдат свързани, ще се свържат, тъй като новата технология, необходима за създаването на един постоянно свързан свят, е вече тук”, заяви Матс Норин, вицепрезидент на мобилни широколентови модули в Ericsson.
 
C3607w е резултат от сътрудничеството на Ericsson и Intel, обявено миналата година с цел създаване на мобилни HSPA решения за MID устройства, базирани на платформата "Moorestown".
 
Двете компании се стремят към обединяване на телеком и компютърната индустрии и разширяване на мобилната широколентова екосистема към сферата на потребителската електроника.
  
C3607w е най-малкият, най-лекият и най-бърз модул на Ericsson към момента, който може да достигне скорости на пренос на данни от 5.76 Mbps с до 40% по-малко консумация на енергия от предишни модули на компанията.
 
Благодарение на функции като “wake-on-wireless”, която активира команди от режим на покой, модулът ще даде възможност за внедряване на нов набор от приложения за сигурност и съобщения.
 
Това, което преди изглеждаше далеч в бъдещето, днес е реалност”, продължава Норин, имайки предвид четвъртия за годината мобилен широколентов модул, създаден от Ericsson.
 
C3607w за потребителски електронни устройства ще бъде наличен през първото тримесечие на следващата година. 

Коментар