HP представи новите си бизнес услуги HP Integration Services

София, 01 октомври  2009 г. – HP представи своя холистичен подход за технологична интеграция с новите си, насочени към бизнеса, услуги. HP Integration Services предлага десет нови решения за преодоляване на най-често срещаните предизвикателства от технологично естество.

“За да се справят с нарастващия брой на проектите за миграция, консолидиране, виртуализация и релокация, технологичните ресурси са длъжни да отговорят на изискванията за управленска интеграция”, коментира Елен Брин, вицепрезидент, Datacenter Services, HP. “Интегрираните услуги на HP са решение, което позволява удобството на клиентите да се фокусират върху решаването на бизнес проблемите, докато HP се „занимава” със сложния комплекс от отговорности по отношение на самата интеграция”, коментира още той.

“Организациите са склонни да избират тактически подходи към интеграцията и внедряването на проекти”, споделя Рон Силиман, главен анализатор, Gartner. “Но ако разгърнат по-стратегически мисленето си, те ще направят крачка напред в предоставянето на добавена стойност на клиента, в управлението на ИТ системите и в оптимизирането на ИТ ресурсите.”

Десетте нови решения включват:

Integrated Telecom Solution осигурява ефективна инсталация в технологична или високоскоростна преносна среда, с минимално смущение за клиента. То е изградено по стандартите на клиента с възможност за адаптиране на дизайна.

Scale-out Environments Solution подобрява ефективността и намалява разходите чрез използване на фабрична интеграция. Тя улеснява безпроблемната инсталация на мащабирана или компютърно интензивна среда.  

Virtualized Blade Deployment Solution позволява на клиентите да ускорят своята способност да мигрират към нова виртуална среда с по-малко ресурси на намалени цени. Ранната подкрепа намалява рисковете от оперирането в нова среда.

Global Standardized Deployment Solution освобождава ресурси и опростява процесите чрез индустриализирано разгръщане за дистрибутивна технологична среда.  

Software Partner Integration Solution позволява безпроблемно и разходно-ефективно интегриране на технологията със софтуера на партньорския референтен дизайн. Решението включва фабрично-базирана конфигурация и тестване за бърза интеграция.

Technology Catalog Management and Delivery Solution предоставя на клиентите бързо, безпроблемно и последователно разгръщане на всяко място.  Клиентите могат да изберат подходящата технология по избор от клиентски каталог, като HP обработва всички аспекти по веригата на доставката на място  – от поръчката до стартирането.

Branch Office Technology Refresh понижава общата цена на собственост и увеличава производителността на персонала като гарантира плавен преход и осигуряване на ранна «жизнена» поддръжка.

Data Center Relocation Solution минимизира риска от прекъснатост на клиентите с центъра за данни чрез преместване на самостоятелна точка за контакт за управление на проекти. Осигурява (по место) услуги за оценка, планиране, преместване и за миграция на данни, създадени за специфичните изисквания.

Data Center Technology Refresh помага на клиентите да намалят разходите и да постигнат ефективност, докато центърът за управление на данни опреснява програмите. Той включва набор от услуги по место, за оборудване и за екологични оценки на въздействието на миграцията от данни.

Point of Sales Technology Refresh максимизира непрекъсваемостта на работата и достъпността на клиентската среда. HP предлага гъвкаво управление и тества технологията, преди окончателното и разполагане, извън работно време.

Коментар