Спортен клуб „iNNERFiRE” с нов спонсор

Един от най-добрите интернет доставчици в София вече е официален спонсор на най-добрият прогейминг отбор – СК „iNNERFiRE”. Online Direct ще осигуряват сигурна и стабилна интернет връзка на отборите в различните дисциплини. Това е от изключителна важност, защото квалификациите за всички големи международни турнири се провеждат онлайн и всяко колебание във връзката рефлектира върху представянето на играчите, а всяко прекъсване е фатално. Разбира се, с помощта на Online Direct тези проблеми ще останат в миналото.

И двете страни заявиха, че са изключително доволни от споразумението и са сигурни, че новото сътрудничество ще бъде успешно за всички.

Петър „DESIS” Ченков, World of Warcraft:

В нашата дисциплина качествената интернет връзка е сред най-важните неща. Ние играем трима срещу трима и всяко прекъсване на интернет връзката е фатално. Квалификациите за големите международни турнири се провеждат почти изключително онлайн и за нас е много важно да можем да разчитаме напълно на интернет доставчика си. Убедени сме, че с Online Direct ще можем да играем спокойно и без притеснения и вярвам, че ще постигнем успехи.

Велин „MASALITO” Велинов, капитан на Counter-Strike 1.6 отбора:

Изключително радостни сме, че един от най-добрите интернет доставчици в София ще ни осигуряват връзка с интернет. В Counter Strike добрата връзка е от съществено значение. Когато играем квалификации онлайн трябва да сме сигурни, че пингът няма да варира и ще е възможно най-нисък. Ако играем с висок или непостоянен пинг просто сме обречени. Разбира се, Online Direct са доказано име в бранша и сме сигурни, че сътрудничеството с тях ще даде плодове съвсем скоро.

Коментар