Rambox Pro – ефикасен заместител на уеб браузъра

Софтуерът Rambos е призван да опрости дигиталната работна среда
(екранна снимка: Rambox Pro)

В днешния взаимосвързан свят, където много от нашите срещи и събития могат да се провеждат в дигитална среда, не е чудно, че  работим, пазаруваме или поддържаме връзка онлайн. Това обикновено води до десетки приложения, инсталирани на компютъра и пренаселен браузър с множество отворени прозорци.

Проектиран да подобри производителността, Rambox Pro е приложение, което предоставя централизирано табло, съхраняващо на едно място всичките ни необходими апликации. Получавате достъп с едно кликване до програмите, които използвате както в личния, така и в служебния си живот, без да се налага да ги инсталирате. 



Най-голямото предимство на Rambox Pro e съвместимостта му с над 600 приложения, които могат да бъдат достъпни само за вас или и за доверените ви приятели и колеги чрез въвеждане на имейл и парола.

Областта с нотификациите е мястото, където може да видите най-новите съобщения или предупреждения, докато панелът отляво дава достъп до всички групи, както и възможност за създаване на нови.

Rambos осигурява достъп до всички любими приложения от едно място
(екранна снимка: Rambox Pro)

В тази програма под “групи” се има предвид множество колекции от приложения. Например, може да имате група с апликации, нужни за служебните ви ангажименти или друга, която служи за личните ви потребности.

Rambox Pro ви позволява също да персонализирате иконата на групата, за да я разпознавате по-лесно, да редактирате името ѝ, да конфигурирате звуци и опции за нотификации, както и да зададете времеви диапазон на функцията “не безпокойте”.



След като създадете група, може да започнете да я попълвате с приложенията, от които се нуждаете. Rambox Pro ви позволява да преглеждате огромна библиотека от апликации, а чрез полето на търсене може бързо да намерите дадена програма, ако я знаете по име.

Налични са приложения за чатове и съобщения, прехвърляне на файлове и споделяне на данни, мултимедийни програми, календари, имейл клиенти, редактори на изходен код, инструменти за продажби и маркетингови услуги, социални медии, новини, мениджъри на пароли и още много други. 

Софтуерът Rambox е съвместим с над 600 приложения
(екранна снимка: Rambos Pro)

Кликвайки върху дадено приложение, се отваря нов раздел, след което ще трябва да въведете данните на акаунта. Използването на конкретната услуга или приложение се извършва в Rambox Pro, без отваряне на браузър или друг софтуер.

Трябва да имате предвид, че Rambox се предлага и във вариант с отворен код. Изданието Pro обаче предлага по-голям брой поддържани приложения, заедно с допълнителни опции за конфигурация на теми и време на използване. Pro версията идва и с автоматична хибернация за пестене на ресурси, проверка на правописа и първокласна поддръжка.



В заключение, Rambox Pro изглежда много интересен и полезен софтуер, чрез който използването на различни приложения става с една идея по-вълнуващо и приятно.

Даунлоуд: Rambox Pro

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар