Panasonic внася фурор на онлайн наградите LUMIX Award Photo Competition


Panasonic Маркетинг Европа обяви днес началото на осмия годишен онлайн конкурс за дигитална фотография LUMIX Award, който ще се състои от 26 октомври 2009 до 30 април 2010. Дигиталните фотографи могат да участват под темата „Представете си музиката” с една снимка месечно, която най-добре улавя моментът, когато музиката, под формата на звук от инструмент или нещо от ежедневието се отразява на нашите визуални усещания.

Надяваме се, че наградите LUMIX Award ще окуражат дигиталните фотографи да използват своята креативност и да ни покажат чрез снимките си как едно невидимо явление като музиката може да бъде визуализирано в кадър от снимка,” обясни Свен Дебелщайн, старши мениджър продуктов маркетинг и оптически продукти за Panasonic Маркетинг Европа.

Конкурсът за дигитална фотография ще бъде активен шест месеца, от ноември 2009 до април 2010 година. Всеки месец ще бъде избиран победител, който ще получава като награда дигитален фотоапарат LUMIX DMC-ZX1 от Panasonic. Финалният победител в конкурса за най-добра снимка ще спечели фотоапарат LUMIX DMC-GF1, най-лекият, със сменяеми обективи от Panasonic заедно с билети за концерта на Blue Man Group. Двамата подгласници на победителя ще получат по един дигитален фотоапарат LUMIX DMC-FZ38. Всички получени фотографии ще бъдат преглеждани и оценявани от независим панел от професионални фотографи и креативни директори.

Създаденият през 2002 година Европейски конкурс LUMIX Award промотира креативността в дигиталната фотография и предоставя интерактивна платформа за дигиталните фотографи, където те да споделят работата си. Всяка година, конкурсните теми са с различна креативна идея.

За повече информация относно конкурсa LUMIX Award или за да видите вече получените снимки, моля посетете Интернет страницата www.lumixaward.com.

 * За конкурса за месец ноември 2009 и наградите , могат да се класират и снимки предоставени между 26 октомври и 30 ноември 2009 година.

рубрика: Uncategorized

Коментар