Globul предлага активиране на роуминг пакети през MyGlobul

Клиентите на абонаментни програми на GLOBUL вече могат лесно и удобно да добавят пакети Travel’n’Talk с минути за разговори, SMS и трафик за данни в роуминг чрез интернет портала на компанията MyGLOBUL (http://my.globul.bg).

Услугата е достъпна за всички частни клиенти на абонаментните програми на оператора чрез опцията Добави пакет в менюто Моите услуги на портала MyGLOBUL. След като потвърди заявката си за добавяне на предпочитания роуминг пакет в портала, клиентът ще получи потвърждение за успешното му активиране чрез SMS. Активираният роуминг пакет е валиден за период от един месец след датата на активиране.  

Добавянето на роуминг пакет чрез портала MyGLOBUL е безплатно, като клиентите заплащат само стойността на избрания пакет, която се прибавя към месечната сметка на абоната.

С роуминг пакетите Travel’n’Talk, абонатите на GLOBUL плащат с до 60% по-малко за разговори в роуминг и разполагат с включени минути и SMS докато са в чужбина, както и могат да ползват до шест пъти по-евтин GPRS трафик.  

Интернет порталът MyGLOBUL е достъпен за всички клиенти на GLOBUL след регистрация. В портала потребителите могат да проверяват безплатно своята текуща сметка и текущо потребление на включени минути, да изпращат безплатни SMS-и към потребители на GLOBUL, да преглеждат онлайн своята месечна фактура и да се откажат от своята хартиена фактура, да управляват номерата от своята група За приятели, да зареждат b-connect и FROG номера с време за разговори, да поръчват настройки за своя мобилен телефон, да управляват своята колекция от FUN CALL мелодии и имат достъп до богат избор информационни услуги, мелодии, игри, видео и други услуги за мобилен телефон.

Коментар