Безплатен уеб инструмент улеснява потребителите

Напълно безплатна услуга за интернет потребители пусна хостинг доставчикът ICN.Bg. Уникалният инструмент ICN Toolbar осигурява на клиентите на компанията, а и не само на тях, лесен и бърз достъп до желаната информация.

Това е малка и неангажираща програма, която се инсталира автоматично, с няколко клика на мишката, и се вгражда в интернет браузъра, било той Internet Explorer, Firefox, Safari или друг.

В програмата са вградени линкове и менюта с цялата необходима информация за бързо управление на хостинг услугите и домейн имената на всеки потребител.

ICN Toolbar разполага с мощна търсеща среда, свързана директно с гиганта google.com и с възможност за няколко варианта на търсене. Налична е също настройка за проверка на пощенски акаунти към ICN.Bg или други, използващи POP3/IMAP (gmail.com, yahoo.com).

Освен стандартно заложените опции, потребителите ще намерят и възможност за добавяне на много допълнителни екстри, като например Skype, Facebook, Twitter, онлайн метеорологична прогноза, игри, забавления и други приложения. Всички те се предоставят безплатно.

Инструментът може да се използва и от интернет потребители, които не са регистрирани в платформата на ICN.Bg. В този случай част от функциите на програмата няма да са активни.

Даунлоуд: ICN Toolbar

Коментар