Philips 27B1U7903 – 4K UHD монитор за професионалисти

Ергономичният и екологичен Philips 27B1U7903 е проектиран за нуждите на професионалистите
(снимка: MMD)

Специалистът в дисплеите MMD, лицензен партньор на Philips монитори, пусна на пазара нов модел Philips 27B1U7903 – това е 4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 монитор, който комбинира изключителна картина със сигурна докинг връзка с един кабел, устойчиви материали и стилен дизайн.

Мултимедийните професионалисти и творците работят по най-различни начини и търсят решения, които отговарят на специфичните им нужди, за да могат напълно да изразят своята креативност. Тези потребности се променят, но в основата на всичко е първокласният монитор, който предлага функции за повишена производителност, висококачествена картина и удобни начини за свързване.

Такъв е мониторът Philips 27B1U7903 – първият на бранда с технология Thunderbolt 4 за връзка от следващо поколение. Ето накратко ключовите характеристики на модела:

  • Thunderbolt 4 вход/изход за видео, звук и трансфер на данни, Ethernet, захранване, последователно свързване и др.;
  • MiniLED дисплей с най-големия брой затъмняващи се зони в 27-инчов монитор (2,304 зони в сравнение с обичайните 576 зони);
  • VESA DisplayHDR 1400 за по-дълбоки черни и по-ярки светли тонове и ултра реалистични ефекти в игрите и филмите;
  • UltraClear 4K UHD резолюция за максимум детайли и прецизност;
  • Четиристранен безрамков дизайн и вградено управление на кабелите за елегантен, непретрупан изглед.

Професионалисти като кинематографи, оцветители, фотографи и графични дизайнери, чиято работа зависи от максималната точност на цветовете и детайлите, ще получат търсеното с Philips 27B1U7903. UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюцията осигурява детайлите, които изискват CAD и 3D приложенията, IPS технологията предлага много широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, а Mini LED подсветката подобрява контрола на яркостта и контраста.

27-инчовият монитор Philips 27B1U7903 идва с четиристранен безрамков дизайн
(снимка: MMD)

Мониторът има сертификат VESA DisplayHDR 1400, което означава, че предлага пикова яркост до 1400 нита – 350% увеличение на контрастния обхват, както и широк цветови спектър (1,07 млрд. цвята), за да покаже детайли и нюанси за ултра реалистични ефекти.

Широк набор от други функции за подобряване на картината допълнително подобряват графичното представяне на Philips 27B1U7903. Quantum Dot Technology, иновативна полупроводникова нанокристална технология, прецизно излъчва светлина, за да осигури трептящи, динамични, радващи очите цветове.

Zero Bright Dot елиминира ярките LCD точки-дефекти, а SmartUniformity гарантира еднаква яркост по повърхността на целия дисплей. Delta E стойността под 1 означава максимална точност на цветовете и липса на разлика в тях между различни дисплеи.

Дизайнът и разширената функционалност на Philips 27B1U7903 създават удобство за творците
(снимка: MMD)

Друга впечатляваща характеристика на Philips 27B1U7903 е протокола Thunderbolt 4, който дава простота, скорост и надеждност, превъзхождащи предишните поколения на интерфейса. Когато потребителите се нуждаят от светкавичен трансфер на данни по един кабел, 4К забавление на няколко екрана, цели 90W за зареждане на лаптопа, лесно и гъвкаво свързване на няколко дисплея и висока сигурност срещу Thunderspy атаки, Thunderbolt 4 предлага всички ползи в едно.

И това не е всичко – Thunderbolt 4 е съвместим с USB4, което дава сигурност на потребителите, че ще могат да се възползват от най-добрата и висока USB скорост, която се предлага, достигайки трансфер до 32 Gbps.Не на последно място, Philips 27B1U7903 е снабден с множество ергономични и екологични възможности, като power сензор, който позволява до 80% икономия на енергия и SmartErgoBase стойка, която може да се върти, накланя и настройва по височина до най-удобната позиция за дълги часове работа или забавление.

Philips 27B1U7903 е наличен за покупна в търговската мрежа у нас на цена от 2533 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „Philips 27B1U7903 – 4K UHD монитор за професионалисти”

добавете коментар...

  1. шекспер

    ча ефтино ама

Коментар