Walkman серия S540: споделяйте музиката си със замах

Не пазете любимите си песни само за себе си. С помощта на тънкия, стилен нов WALKMAN® серия S540 от Sony може да ги споделяте с плътен стерео звук. Моделът се предлага в асортимент от модерни цвята (черен, розов, лилав и червен).

Идеален избор за всеки, който обича да споделя музиката си, това е първият WALKMAN® видео MP3 плейър, включващ два висококачествени вградени стерео говорители. Дълбочината му е едва 10,2 мм, но в компактния нов WALKMAN® все пак се намира място за двата стерео говорители, защитени от здрави, стилни алуминиеви мрежи. Каквито и да са музикалните ви предпочитания, цифровата линейно-фазова озвучителна система възпроизвежда приятен звук с плътен бас и кристално чисти високи честоти.

Слушането през високоговорителите е още по-приятно благодарение на уникалните за Sony технологии, застъпени в цифровата линейно-фазова озвучителна система. Линейно-фазовата корекция гарантира честотен обхват, съответстващ на качествен, естествен звук. Виртуалният бас усъвършенства хармониите, за да усили усещането за плътни ниски честоти.

Ако искате да слушате музиката си самостоятелно, звукът през доставяните слушалки е подобрен с помощта на уникалните Clear Audio технологии на Sony, които осигуряват динамичното му поставяне и детайлно възпроизвеждане. Clear Stereo намалява преливането между левия и десния канал, а Clear Bass пресъздава без смущения мощни, добре регулирани ниски честоти.

За фина настройка, увеличаваща удоволствието от слушането, е предвиден 5-лентов еквалайзър. Освен това Dynamic Normalizer изравнява силата на звука на отделните песни и гарантира плавно и приятно възпроизвеждане.

Предният панел на плейъра е зает от голям, ярък 2,4-инчов LCD екран. Той предлага подробна картина с висока разделителна способност и превъзходен контраст, и е идеален, за да се наслаждавате на подкасти, филми, купени от онлайн магазини и съвместими видеоклипове, свалени от социалните мрежи. Бързата реакция на екрана дава възможност за плавно възпроизвеждане на ясен видеофилм при до 30 кадъра в секунда.

Обърнете плейъра и се наслаждавайте на хоризонтална картина и богат звук от вградените високоговорители. Доставя се дори удобна стойка, за да поставите плейъра на маса за по-удобно гледане.

Новият модел поддържа ред основни музикални и видеоформати, включително защитените с авторско право WMA и WMV. Прехвърлянето на музика, видеоклипове и снимки става бързо и лесно с drag and drop функция от персоналния компютър или чрез iTunes* 8.1 с помощта на Content Transfer.  MPEG1 и някои WMV файлове могат да се възпроизвеждат на новия Walkman, ако бъдат конвертирани чрез Content Transfer. Доставяният софтуер Content Transfer е готов за инсталиране в паметта на Walkman плейъра.

Изборът какво да слушате се разширява от вградения УКВ тунер. Включен е и удобен вграден диктофон, който е страхотен за запис на лекции и интервюта или за доизпипване на собствените ви идеи за песни. Той може също да записва любимите ви предавания от УКВ тунера за по-нататъшно прослушване.

WALKMAN® серия S540 ви дава възможност да слушате по-дълго през слушалки: до невероятните 42 часа с едно зареждане**. През вградените високоговорители можете да слушате до 17 часа. Животът на батерията при възпроизвеждане на видео достига впечатляващите 6,5 часа: предостатъчно, за да се забавлявате по време на полета към избраното за ваканцията местоназначение или докато пътувате към работното си място*** (важна бележка: 5 часа видео, когато използвате вградените високоговорители).

Разполагате и с избор от стилни, практични аксесоари за WALKMAN® серия S540. Ще се радвате на допълнителна защита с меката чантичка CKS-NWU20 или с точно прилягащия силиконов калъф CKM-NWZS540. Наслаждавайте се на музика в движение, докато бягате за здраве или тренирате, с удобната  лента за ръка CKA-NWU50. Зареждащото гнездо BCR-NWU7 улеснява трансфера и дава възможност за аналогова връзка с външни високоговорители; a озвучителната докинг станция SRS-NWGU50 изпълва помещението с още по-мощен звук.

WALKMAN® E440K

Още едно предложение: новият WALKMAN® E440K е комплект ‘всичко в едно’, включващ WALKMAN® видео MP3 плейър E440 и подходяща цифрова линейно-фазова докинг станция.

Елегантната, компактна докинг станция Ви дава още повече свобода да слушате своя WALKMAN®, а също да споделяте и да се наслаждавате на първокласния WALKMAN® звук. Тя е страхотна алтернатива на слушалките, независимо дали пътувате, работите, или си почивате у дома.

WALKMAN® E440 ляга идеално в закръглената озвучителна докинг станция, която се предлага в съответните черен и розов цвят. Въпреки тънката си линия цифровата линейно-фазова озвучителна система произвежда плътен, приятен звук. Също като при WALKMAN® серия S540, линейно-фазовата корекция гарантира чист, естествен звук, а виртуалният бас усилва усещането за мощни ниски честоти.

Слушайте през високоговорителите без прекъсване с помощта на доставяния мрежов адаптор или се наслаждавайте на до 10 часа** музика с батериите на озвучителната система. Ако използвате слушалките, времето за възпроизвеждане се увеличава до 30 часа** или до 6 часа за видео***.

Звукът през слушалките е също толкова плътен и приятен благодарение на две Clear Audio технологии от Sony (Clear Stereo и Clear Bass). Той се усъвършенства и от Dynamic Normalizer, за да слушате удобно и спокойно, без внезапни промени в силата на звука между различните песни.

WALKMAN® E440 включва ярък, бързо реагиращ 2-инчов LCD екран, за да гледате качествени, изпълнени с детайли видеоклипове дори при сцени с бързо движение. Моделът поддържа широка гама от популярни аудио формати, плюс  H.264/AVC и MPEG4 за висококачествено видео.

Други удобни характеристики включват УКВ тунер с функция запис (важна бележка: УКВ тунерът не може да бъде използван, когато слушате през доставяната озвучителна система).

Предлага се гама от подходящи за WALKMAN® E440 аксесоари, включително избор от силиконови калъфи и меки чантички, а също спортна лента за ръка и зареждащо гнездо.

WALKMAN® видео MP3 плейърът серия S540 и E440K са вече на пазара.
 

Коментар