Излизат нови решения за управление на ИТ операции

Доставчикът на решения за управление на ИТ операции Avocent Corp. обяви новите си продукти LANDesk Management Suite 9 и LANDesk Security Suite 9. Софтуерните решения позволяват цялостно управление на активите, по-лесна миграция към Windows 7 и Layered Endpoint Security.

С помощта на новите продукти, организациите могат да постигнат възвращаемост на инвестициите още в първите месеци, в резултат на по-добри и информирани бизнес решения и опростено управление на инфраструктурата, съобщи партньорът на Avocent у нас – Ай Би Ес България.

Новите версии имат характеристики и функционалности, които намаляват риска и разходите за софтуер и същевременно увеличават продуктивността в няколко ключови области: управление на софтуерни активи, миграция към Windows 7, Endpoint Security (LANDesk Security Suite 9 регистрира пробивите в сигурността и съдейства за преодоляването им), опростена инфраструктура за управление и автоматизиране на ИТ процесите.

Сред новите характеристики са и възможностите за привеждане в съответствие със спецификациите на индустриите, вкл. поддръжка на ITIL v3, както и за възстановяване, разширено администриране, базирано на ролите, и отчитане на множество данни.

LANDesk Management Suite 9 и LANDesk Security Suite 9 се очакват да бъдат публично достъпни през декември тази година.

Коментар