Двойно повече минути с абонаментните програми на Globul

София, 26 ноември 2009 г. – С коледните промоции на GLOBUL, клиентите на абонаментните програми на оператора ще разполагат с двойно повече включени минути за разговори с приятeли и в мрежата на оператора за целия срок на абонаментния си договор.

В зависимост от избраната програма, клиентите на абонаментните програми GLOBUL smart plus, smart way и smart group ще имат промоционално до 500 допълнителни минути за разговори с номерата от своята група За приятели всеки месец. Промоциналните минути са валидни за целия период на договора.

Клиентите на GLOBUL МАХ, МАХ PLUS, FULL MAX и SUPER MAX вече ще могат да ползват допълнително до 600 минути в мрежата на оператора, валидни за целия срок на сключения договор. Абонатите на програмите GLOBUL NATIONAL 25, NATIONAL 50 и NATIONAL 100 ще имат допълнително до 400 минути за разговори в групата За приятели.

Освен двойно минути за срока на договора, абонатите ще получават и допълнителни минути, съобщения и мегабайти в зависимост от избраната програма и срок на договора.

Промоциите са за всички нови абонати на GLOBUL, както и за досегашни клиенти на компанията, които предподпишат своя договор по програма ЗАЕДНО. Предложенията са валидни до 17 януари 2010 г.

Коментар