2be отваря още един магазин в София

На 16 ноември 2006 година в София ще отвори врати нов магазин от веригата 2be. Той се намира на бул. Патриарх Евтимий 98, на Петте кьошета. Това е  двадесет и седмият магазин от веригата 2be в София и деветдесет и деветият в страната.
Новият магазин е разположен на площ от над 60 кв.м и внего потребителите могат да открият най-изгодните оферти и на трите мобилни оператора, както и пълната гама мобилни телефони, цифрова техника, аксесоари, hi-tech устройства, оборудване и периферия от продуктовото порфолио на 2be.
В новооткрития магазин ще работят 10 човека, които ще предлагат на клиентите на 2be компетентно и любезно обслужванеи ще ги запознават с атрактивните промоции и новите предложения. В магазина на 2be потребителите могат и да платят месечните си сметки за услуги на БТК и vivatel.
„Радвам се, че се развиваме така динамично. Целта ни е да бъдем близо до клиентите, да им осигурим удобство и възможности за избор. Затова разширяваме своето присъствие не само в различните населени места в страната, но и в по-големите градове, където хората предпочитaт да намалят необходимостта от пътуване из града. Ние се съобразяваме с това и избираме стратегически локации, така че да улесним клиентите максимално” – заяви Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.
Откриването на новия магазин на Петте кьошета в София е част от разширяващата се мрежа от магазини на компанията в страната и е в съответствие със стратегията на 2be да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни.

Коментар