Седем кръстници за „Oasis of the Seas”, най-големият кораб в света

Днес, 30 ноември 2009 г., Royal Caribbean International на тържествена церемонията кръсти най-големия кораб в света Oasis of the Seas.  Докато обикновено честта да бъде кръстница се предоставя на един специален човек, Royal Caribbean избра седем изключителни орисници да представят седемте тематични квартала на борда на Oasis of the Seas. Всяка от седемте кръстници е избрана защото е олицетворение за силен характер и щедрост и всички са пример за подражание за мъже, жени и деца.  

Глория Естефан, световно призната певица, композиторка, актриса и творец,  орисница на Empress of the Seas.

Мишел Куон, Олимпийска медалистка, призната за велика състезателка по фигурно пързаляне в историята на САЩ за всички времена, а също пратеник на добра воля и общественик разпространяващ ценности като обучение, положителни здравни практики и зачитане и уважение на различията.

Джейн Сиймор, актриса, многократно отличавана с награди Ейми и Златен глобус, а също носител на Кралския почетен орден на Великобритания и активист на фондация „Джей енд Джей” за деца в нужда.

Дара Торес, дванадесеткратна Олимпийска медалистка, най-възрастната жена плувкиня подобрила пет пъти олимпийски рекорд (през 1984, 1988, 1992, 2000 и 2008)

Кешиа Найт Пуллиам, филмова и телевизионна актриса известна с ролята си в класическата серийна комедия „Шоуто на Косби”. Най-младата актриса номинирана за наградите Ейми – едва на 6 годишна възраст.

Шаун Джонсън, четирикратна медалистка по гимнастика от Олимпиадата през 2008 и филантроп в каузи за борба с рака, която освен че ще  бъде кръстница на Oasis of the Seas, ще сбъдва желания на борда като част от работата й във фондация „Make-A-Wish”.

Дейзи Фуентес, международна телевизионна личност и продуцент, посветила се на подобряването на детското здраве чрез детската болница „St. Jude’s Children’s Hospital” и фондацията „Starlight Children’s Foundation”.

По време на еднодневно моминско плаване, седемте кръстници заеха постовете си и официално дадоха име на кораба на празнична благотворителна церемония за фондация „Make-A-Wish”, която помага на деца с рискови за живота заболявания да сбъднат желанията си.

Oasis of the Seas ще отплава утре (1 декември) на първото си пътешествие.

Коментар