Спиди Нет в партньорство със Застрахователен брокер

Столичният телекомуникационен оператор Спиди Нет разширява диапазона на предлаганите услуги в партньорство със Застрахователен брокер Карол Стандарт. Карол Стандарт е част от финансовата група Карол. Съвместно ще се предлагат всички видове застрахователни продукти- Автокаско, Гражданска отговорност, Имущество, застраховки”Живот” и „Злополука”, на водещите застрахователни компании на българския пазар.

Освен това компанията започва да предлага чрез своя колцентър и денонощен асистънс при възникване на застрахователни събития на всички клиенти на Спиди Нет и Карол Стандарт. Операторите в колцентъра на Спиди Нет вече са преминали специално обучение за работа с клиенти на застрахователните услуги.

„Нашият колцентър е едно от звената, в които сме инвестирали най-много средства през последните месеци. Днес в него работят висококвалифицирани специалисти, внедрени са най-модерните решения за обслужване на клиенти от Cisco Systems и това ни позволява да използваме този ресурс за нови типове бизнес. Другият важен фактор при разширяването на дейността е откриването на подходящите партньори и аз се радвам, че в сферата на застраховането ще си сътрудничим с водеща компания, каквато е Карол Стандарт“ – заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

Операторът предлага на своите потребители бърз и лесен достъп до най-популярните застрахователни услуги, спестявайки тяхното време и съобразявайки се с техните предпочитания при избора на застрахователна компания. Освен това всички потребители на телекомуникационните услуги на компанията ще получат и отстъпки в цените, ако закупят застраховка от Спиди Нет.

Коментар