HD камера за сигурност – с нощно зрение, пълноцветна

Тази камера за видеонаблюдение е достъпна като цена и с много добри характеристики

Сигурността вече е задължителна характеристика за съвременния дом и за всеки офис. Решението може да бъде просто и достъпно, същевременно достатъчно ефективно – с камера за видеонаблюдение, която се контролира дистанционно от мобилно приложение.

На цена от само €13,66 се предлага в момента 1080P HD Home Smart Security Camera в онлайн магазина Cafago, с безплатна доставка. Освен с достъпната цена този модел за монтиране на открито се отличава с практични функции, с които потребителите могат да подсигурят дома и офиса, имайки пълен контрол над работата на устройството.

Моделът подържа нощно, пълноцветно видеонаблюдение на охраняваното пространство

На първо място следва да изтъкнем способността на камерата да вижда нощем с помощта на инфрачервена светлина. Нещо повече, устройството може да представя пълноцветна картина от наблюдаваното пространство. Предвид тези възможности, камерата поддържа три режима на нощно зрение – инфрачервено, пълноцветно и звукова и светлинна аларма – за различните сценарии на използване.

Както може да се очаква, 1080P HD Home Smart Security Camera засича движение в охраняваното пространство и издава аларма, която постъпва в реално време на мобилния телефон на потребителя, за да предприеме необходимите действия, ако е застрашена неговата собственост.

Камера за видеонаблюдение е компактна, в бял цвят и с две антени

Камерата е доста гъвкава – може да се завърта на 90° вертикално и на 350° хоризонтално, за да обхване всичко наоколо със зоркото си око. Потребителят има възможност да контролира завъртането на устройството от съпътстващото мобилно приложение.

Що се отнася до „окото” на камерата, моделът е оборудван с HD лещи за видеонаблюдение с резолюция 1080p, като всеки кадър е ясен и детайлен. В допълнение към видеото, 1080P HD Home Smart Security Camera поддържа и двупосочна аудио комуникация чрез вградените микрофон и говорител, което е особено полезно при посещение на куриер в дома, например, и в други случаи.

Дистанционното управление от мобилно приложение е голямо удобство за потребителя

Комуникациите с камерата се извършват през интернет, като за целта моделът разполага с вграден Wi-Fi модул 2.4G. Налични са още технология за потискане на шумовете, слот за карта памет, на която се съхраняват записите, и поддръжка на облачно съхранение.

Като физически размери, това е компактно устройство с бял цвят, две антени и големина 10×8,6 см. Целият комплект с тегло 255 грама включва още кабел за зареждане през наличния USB порт и пакет аксесоари за монтиране на устройството.

Интерфейсите на достъпната като цена HD камера за видеонаблюдение

Можете да купите тази достъпна камера тук: 1080P HD Home Smart Security Camera – за €13,66 и безплатна доставка от онлайн магазина Cafago.

Коментар