Indesit Company с нови технологии и продукти през 2010 година











Indesit Company вече зарадва потребителите с обновена линия от серията Aqualtis с революционната Care Technology, която осигурява безпрецедентна грижа за “благополучието” на вашето пране. Високият клас перални Aqualtis имат нова програма освежаване и дезинфекция на дрехите с пара, които се постигат чрез специален титаниев нагревател. Аqualtis с Care Technology предлага истинско СПА изживяване за вашите дрехи – специално отношение към различните тъкани, сензор за теглото, система за автоматично дозиране на течен препарат и омекотител, което осигурява 60 изпирания при пълна автономност, ниско ниво на шума при работа, лесно зареждане и изваждане на прането.


След уредите за вграждане Prime, линията навлиза и при свободностоящите уреди. Серията включва новата пералня Prime със Smart технология, уникален дизайн и иновативно управление и широк избор от Smart програми и опции. Smart сензор изчислява точното времетраене на програмата, в зависимост от теглото на прането. Сушилнята Prime предлага Smart сушене с 4 автоматични нива и 3 специални програми. Prime линията е напълно завършена със съдомиялна и хладилник.

Интересно предложение за пазара през новата година ще бъде хладилникът Trilogic – с три врати, енергиен клас А+ и модерна система NoFrost. Иновацията при този хладилник е, че разполага с отделение, което изпълнява функцията, както на хладилник, така и на фризер, т.е. температура може да се програмира в границите от -26° до +4°, в зависимост от конкретните нужди в момента. Освен това Trilogic позволява запазването по най-добрия възможен начин на храната, включително и на тези продукти, които изискват максимално специално внимание при съхранение. На рафта за зеленчуци, модерна регулираща система дава възможност за управление на въздушната циркулация вътре в отделенията и избор на подходящото ниво на влажност, за да се запазят дори най-деликатните храни.

В края на 2009 година Hotpoint-Ariston пусна на пазара линия от най-добрите си уреди изцяло във все по-налагащият се при бялата техника черен цвят, т.нар. Black Line. Освен хладилникът Quadrio, известен като първият хладилник на българския пазар с 4 врати, останалите уреди, които могат да бъдат намерени в черно, са пералня, сушилня, съдомиялна, както и още един заслужаващ внимание хладилник – Side by Side. Новата линия позволява цялостното оборудване с уреди в стилен черен цвят, съобразени с изискванията за модерна визия на дома.

През изминалата 2009 година Indesit Company беше отличена с две престижни награди – наградата за устойчиво развитие за 2009 година в категорията за енергийна ефективност и наградата Ecohitech за 2009 година за цялата гама уреди на Hotpoint-Ariston и техните високи енергийно ефективни стандарти, които подпомагат редуцирането на вредните емисии. Тези отличия са признание за всички служители на компанията, които работиха и продължават да работят по развитието и усъвършенстването на иновативните и изключително висококачествени продукти на Indesit Company.

Коментар