Genesis Thor 660 – нова версия с кафяви суичове

Отзивчивите Gateron Brown суичове имат живот до 50 милиона клика
(снимка: Genesis)

Нова версия на компактната механична клавиатура Thor 660 се предлага и с кафяви суичове, подходящи не само за игри, но и за работа, съобщиха от полския бранд за гейминг периферия Genesis.  

Важна характеристика на модела е възможността за комуникация с до три устройства едновременно. Клавиатурата може да бъде свързана чрез USB или безжично през Bluetooth. Това позволява удобна и лесна работа с лаптопи, смартфони и компютри, както и мигновено превключване между свързаните устройства.

Също като предишния модел с Gateron Red суичове, Thor 660 Gateron Brown идва в компактен 60% размер с 61 клавиша и не заема много място на бюрото. Клавиатурата може да работи и в режим на батерия (3000 mAh), което елиминира необходимостта от полагане на кабели.

Thor 660 Gateron Brown идва в компактен 60% размер с 61 клавиша
(снимка: Genesis)

Свръхбързото време за реакция на суичовете осигурява висока производителност при игри и живот до 50 милиона клика при сила на задействане от 55 г и точка на активация от 2 мм. Новите суичове се характеризират и с по-отчетлив клик, което е особено важно не само за игри, но и за писане.

Обновената версия с Gateron Brown суичове се предлага на цена от около 150 лв. с ДДС.

Коментар