Електрическа помпа Xiaomi Mijia – забравете за проблеми с гумите

Eлектрическата помпа е подходяща за всякакви гуми, вкл. на автомобила

С масовото навлизане на електрическите возила, вкл. скутери, нуждите на хората от помпане на гуми рязко се покачиха. Представете си, че имате в домакинството кола, велосипед, тротинетка, мотор… Ще ви се налага често да помпате гуми. Е, това може да стане лесно и удобно с едно мъничко устройство…

Преносимата електрическа помпа с вградена батерия Xiaomi Mijia Portable Electric Air Pump 2 струва само €31,67 в глобалния онлайн магазин Tomtop и се доставя безплатно от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Тази компактна джаджа, която прилича на катинарче, може да напомпа гумите ви по всяко време и на всяко място, ако сте закъсали.

Eлектрическата помпа на Xiaomi е компактна и лека, прилича на катинар

Както предполагате, електрическата помпа разполага с вградена батерия – в случая тя има капацитет 2000 mAh. Според производителя, уредът може да напомпа напълно празна гума на кола само за 8 минути. Около минута и половина пък отнема напомпването на гумата на велосипед.

Xiaomi Mijia Portable Electric Air Pump 2 е способна да напомпа последователно две празни гуми, а ако нуждите са по-малки, зарядът ѝ ще стигне за донапомпване на 10 гуми. Така тази джаджа с размери 12,3×7,55×4,58 см и тегло 490 грама, която можете да носите навсякъде с вас, ще ви реши проблемите с гумите на вашите возила през целия ден, с едно зареждане.

Можете да напомпате гумата на колелото само за 86 секунди

Като стана въпрос за зареждане, батерията на помпата може да се зареди до пълния си капацитет през USB-C интерфейс, тоест с масово разпространените зарядни за телефони.

Нещо повече, Xiaomi Mijia Portable Electric Air Pump 2 е интелигентно устройство – то ще спре да помпа гумата, когато бъде достигнат предварително зададеният праг на налягане, като така предотвратява пренадуването. Има и дисплей с четири светлинни решетки, който показва точно оставащата мощност.

Eлектрическата помпа разполага с дисплей, който показва оставащата мощност

Електрическата помпа е направена от пластмаса, в черен цвят, и може да работи при температури от -10°C до +45°C. Поддържа налягане от 0,2 до 10,3 бара и се захранва с 5V/2A. Съвместима е с различни вентили, като в комплекта са включени адаптер за свързване и въздушна игла.

Можете да купите практичния уред тук:  Mijia Portable Electric Air Pump 2 – на цена от €31,67 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Електрическа помпа Xiaomi Mijia – забравете за проблеми с гумите”

добавете коментар...

  1. Стоян Прокопиев

    В сайта излиза $40 цена й $8 доставка. Не е 62-63 лв.

Коментар