BGRazpisanie улеснява избора на пътуващите

С изцяло нов дизайн, променена логика и по-добра интуитивност отбелязва първата си година най-големият сайт за разписания и продажба на билети  в България – BGRazpisanie.com.

Сайтът предоставя система за търсене на разписания  и продажба на билети онлайн на всички транспортни фирми, които оперират в и до България. Чрез своите акаунти те могат от цялата си клонова мрежа да администрират разписанията и продажбата на билети в реално време.

BGRazpisanie.com е в полза на потребителите със своите актуални разписания, множество автогари, пълна транспортна мрежа и онлайн услуги в реално време.

“При наличие и на разписанието на БДЖ, сайтът наистина дава реален избор на пътника да планира своето пътуване, да закупи билети през интернет от своя компютър и да избере хотел”, посочиха разработчиците от фирма 158 ООД.

Предвидена е и възможност клиентите на системата да разширяват функционалността, като добавят модули за търсене на транспорт или автогара.

Новата версия на BGRazpisanie.com стартира на 5 януари, като целта е за втората годишнина сайтът да стане неделима част от живота на всички пътуващи в и за България, допълниха от 158 ООД. Към момента системата ползват над 1500 пътуващи на ден.

Коментар