Intelligent Systems получи сертификат ISO 9001:2008

В първите дни на 2010 Intelligent Systems получи сертификат за разработване и внедряване на ефективна система за управление на качеството на предлаганите от компанията услуги, в съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. Сертификатор е фирма ТЮФ Норд България ЕООД, която вече 10 години успешно присъства на българския пазар.

Стандартът ISO 9001 дава указания за структуриране на управлението на компанията и процесите, протичащи в нея. Предимството, което сертификатът предоставя, е международно признатата гаранция за високо качество на предлаганите услуги и за ефективно провеждане на работните процеси. Едновременно с това ISO 9001:2008 дава сигурност на клиентите, че услугите отговарят напълно на техните очаквания.

„Този сертификат е от голямо значение за нас. Той е доказателство за усилията, които ежедневно полагаме в работата си, за високото качество на продуктите и услугите, които предоставяме на нашите клиенти и партньори. Надяваме се, че чрез него ще разкрием и много нови перспективи”, коментира Калин Цветанов, Управител на Intelligent Systems Bulgaria.

Коментар