Xiaomi отвори втори магазин в София

С новия си магазин Xiaomi се стреми да е по-близо до крайния потребител
(снимка: studioproto.com / предоставена от Propaganda)

Производителят на смартфони и потребителска електроника Xiaomi отвори втория си магазин у нас – той се намира в столичния Sofia Ring Mall и предлага широка селекция от смарт устройства на китайския бранд.

Откриването на още един търговски обект в България отразява стремежа на компанията да е близо до крайния потребител. С отварянето на магазина, Xiaomi стартира игра с награди, сред които новия смартфон Redmi Note 13 Pro+ 5G.

„За нас е важно потребителите ни да имат лесен достъп до иновативните смарт решения, които Xiaomi предлага, за да можем най-добре да отговорим на техните очаквания и нужди”, заяви Николай Нанков, мениджър на Xiaomi в България.

В допълнение, Xiaomi предприема стъпки за подобряване на онлайн присъствието си. Тази година компанията ще развие официалния си онлайн магазин, за да обслужва по-бързо и качествено клиентите.

„Тази година ще обновим нашата платформа за онлайн пазаруване mi-bulgaria.com, за да отговаря напълно на международните стандарти на Xiaomi визуално и функционално. По този начин ще осигурим на аудиторията извън София по-лесен и бърз достъп до продуктите на бранда”, разказа Екатерина Пейковска, заместник-управител на „Нов свят – Електронни технологии”.

Магазинът на Xiaomi в Sofia Ring Mall предалага широка гама от смарт продукти
(снимка: studioproto.com / предоставена от Propaganda)

Xiaomi откри първия си магазин в България през 2021 г. Новият търговски обект в Sofia Ring Mall цели да осигури на технологичните ентусиасти и феновете на бранда удобен достъп до широка гама от смарт продукти и е част от по-широка стратегия на компанията за разширяване на обхвата си у нас.

Коментар