Доживотен Microsoft Office 2021 и Windows 11 – на цени от €10 в Godeal24

С 30% дял от световния пазар на офис софтуер, Microsoft Office е един от водещите пакети за продуктивност и определено най-популярният платен продукт. За много хора обаче е трудно да оправдаят разходите за покупката му, въпреки значителната мощ на офис инструментите на Microsoft. 

Сега обаче можете да получите доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 на цена от €27,25 (вместо за €299) по време на голямата разпродажба на Godeal24 – атрактивната оферта Mid-Year Big Sale е валидна за ограничен период от време. Проектиран да се справи с всичко – от виртуална комуникация до създаване на документи, Microsoft Office 2021 е насреща, независимо от задачата. Еднократно плащане ви дава доживотен достъп до следните приложения: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher и Access. С този лиценз можете да инсталирате Microsoft Office на вашия компютър и да получите незабавен достъп до пакета от софтуерни инструменти.

Ако не се нуждаете от най-новата версия на Office, има по-достъпна оферта за MS Office Professional 2019 – на цена от само €19,99. Така че не се колебайте да издигнете продуктивността си на следващото ниво, спестявайки значителни средства с доживотния лиценз за Microsoft Office.

Вземете Microsoft Office с 90% отстъпка от оригиналната цена

Всеки трябва да има най-актуалната операционна система за своя компютър. Ако можете да преминете към Windows 11 Professional, сега е моментът да го направите – продава се само за  €13,25 (вместо за €199) в Godeal24. Тази най-нова версия на Windows идва пълна с иновативни функции, включително AI актуализации, с които можете да рационализирате дигиталния си живот. Най-новият AI асистент, Windows Copilot, помага на потребителите да изпълняват задачите по-бързо. Ако искате да изведете вашата операционна система на следващо ниво, възползвайте се от тази сделка сега.

Оферта за ограничен период! Купете оригинален Windows ключ на цени от €6

Вземене изгодно пакет с 62% отстъпка (купон “GG62“)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50“)

Още РС софтуерни инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалените цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други софтуерни инструменти за компютъра. Вземете Windows и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте сигурни в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 се ангажира с 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и уверява, че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация