Toughbook H1 Field – ултра здрав таблет


Японската корпорация Panasonic предлага ултра здрав и защитен таблет. Корпусът на Toughbook H1 Field е направен от магнезиева сплав.

Таблетът може да работи при температури от –20 до +60 градуса по Целзий. Вода и прах не нарушават неговата функционалност. Всичко това прави устройството подходящо за най-различни професионални приложения.
Toughbook H1 Field идва с 10,4-инчов сензорен екран с резолюция 1024х768 пиксела. Разчита на процесор Intel Atom Z540 с работна честота 1,86 GHz.
Конфигурацията включва 2 GB оперативна памет и SSD драйв с капацитет 64 GB. Налични са безжични модули Bluetooth и Wi-Fi, GPS приемник, скенер на пръстови отпечатъци и 2-мегапикселова камера със светодиодна светкавица.
Устройството може да се управлява с пръст или писалка. Работи под управление на операционна система Windows 7 или XP Tablet Edition.
Toughbook H1 Field излез на пазара през март на цена около $3379.

 

по темата: „Toughbook H1 Field – ултра здрав таблет”

добавете коментар...

  1. Хубави новинки

    А защо никой не е написал че това никой не го предлага в България? 🙂 Вместо в кратката статийка някой да вметне че тука няма индустрия и никой не дава по 3000 евра за индустриални лаптопи а използва нормални докато се счупят и пак :))))

Коментар