Онлайн курсове по Office 2007 вече и на български

Първи онлайн обучения за Microsoft Office 2007 на български език обяви компанията ITCE. Курсовете са практически ориентирани и целят да повишат ефективността на служителите в процеса на тяхната ежедневна работа, съобщиха от партньора на Microsoft.

Обученията включват лабораторни упражнения, мултимедийни презентации, междинни тестове, входящи тестове за ниво напреднали, както и изходящи тестове за всички нива. Курсистите могат да учат по всяко време на денонощието от вкъщи, от офиса или от друго място с интернет достъп.
Обучението започва с входящ тест за определяне на познанията на курсиста. В зависимост от нивото на знания на потребителя по съответния продукт, курсът може да бъде за начинаещи или за напреднали.
По време на обучението участниците виждат как се използват възможностите от приложенията на Microsoft Office 2007, като са включени симулации със запис на инструктор.
След всяка премината тема курсистите правят лабораторни упражнения и тестове за прилагане на наученото на практика. Участникът може да се върне и да повтори темата за затвърждаване на знанията и уменията.
Изходящият тест е последната стъпка от обучението. При завършване на обучението курсистите получават сертификат, който удостоверява повишаването на тяхната квалификация.
Онлайн курсовете са структурирани под формата на модули, създадени и пакетирани в SCORM 1.2 формат. Едно онлайн обучение продължава 16 часа и струва 48 евро с ДДС.

Коментар