Платформа на Progress получи RealCDP сертификат

Нарастващото значение на персонализираното клиентско преживяване допринасят за бързото развитие на пазара на платформи за клиентски данни (снимка: CC0 Public Domain)

Платформата за клиентски данни Progress Sitefinity Insight, разработвана от екипа на компанията в България, е сертифицирана като RealCDP от Customer Data Platform Institute. Сертификацията се присъжда за покриване на специфични стандарти и възможности, които са от съществено значение за ефективното управление и използване на клиентски данни.

Нарастващото значение на персонализираното клиентско преживяване, нуждата от ефективно управление на данните и съответствие с регулациите за поверителност и защита допринасят за бързото развитие на пазара на платформи за клиентски данни, подчертаха от Progress. С тези продукти маркетолозите получават унифициран и изчерпателен поглед върху клиентските данни и могат да създават по-персонализирани и ефективни маркетингови стратегии, влияещи положително на ръста на бизнеса.

Като част от портфолиото на Progress за дигитални преживявания, Sitefinity Insight съчетава интуитивен потребителски интерфейс и ключови възможности за събиране на клиентски данни, обединяване на профили и сегментиране на аудитории с потребителска пътека, анализ на ефективността на кампаниите и оптимизиране на съдържанието чрез изкуствен интелект.

RealCDP е програма за сертифициране, идентифицираща компаниите, които отговарят на изискванията за работа и функционалност на продукта. Компаниите преминават през интензивен одит от независима организация, като целта е маркетолозите да се ориентират по-добре на пазара и да избегнат доставчици, които не могат да предложат възможностите, очаквани от CDP (Customer Data Platform).

„Повече от всякога маркетолозите днес разчитат на данни за създаването на персонализирани и ефективни маркетинг стратегии, които имат реален принос за бизнеса на компаниите им”, коментира Лилия Месечкова, старши вицепрезидент „Управление на продукти – дигитални преживявания” в Progress.

„Сертификацията на Customer Data Platform Institute е поредното доказателство, че със Sitefinity Insight клиентите ни не само получават стабилен и надежден продукт, но и увереност, че могат да обработват данните си в цялост и ефективност”, допълни тя.

Коментар