5 термовентила за радиатор – съвместими с Tuya Zigbee

Интелигентният термовентил се поставя на радиатора, за да регулира температурата

С навлизане в есента температурите започват да падат и скоро отоплението на жилището ще стане належащо за всяко домакинство. Можем да се грижим за комфорта в дома си удобно с помощта на смарт термовентил за радиатора, който регулира интелигентно температурата.

Комплект от 5 броя Tuya Zigbee термостатични вентили за радиатор се предлагат в момента изгодно на цена от €86,49 в глобалния онлайн магазин Cafago, който е обявил 57% отстъпка и безплатна доставка.

Термостатичният вентил е предназначен за монтаж към домашни системи за отопление

Този продукт представлява радиаторен термостат с безжично управление, подходящ за домашни отоплителни системи, лесен за монтиране и работа. Температурата може да се регулира чрез приложение за мобилен телефон, така че да имате желания комфорт веднага щом се приберете у дома.

Важно е да подчертаем съвместимостта на термостатичния вентил с Tuya Zigbee смарт устройства, които се използват масово в умния дом. Шлюзът (контролният център на всички устройства в един интелигентен дом) комуникира с останалите смарт устройства именно чрез протокола Zigbee.

Управлението на термовентила е удобно с помощта на мобилно приложение на смартфона

Освен това вентилът може да се управлява с гласови команди чрез Amazon Alexa и Google Home устройства. В допълнение, можете да споделите управлението на термовентила с останалите членове на семейството за повече гъвкавост при регулиране на температурата в умния дом.

От друга страна, този Tuya Zigbee термостатичен вентил разполага с функция за заключване на достъпа на деца до устройството. Това предотвратява извършването на нежелани операции от детето и прави интелигентният дом по-безопасен.

Можете да управлявате термовентила и чрез гласови команди

Интересна е също възможността за програмиране на 7-дневен график за работата на термовентила, както и на 4 времеви периода – удобно, чрез мобилното приложение. Вентилът може да се настрои също за работа в група устройства, разположение в различни стаи.

Термостатичният вентил работи с две стандарти AA батерии, разполага с дисплей, който е способен да показва температура в диапазона 5℃-60℃. Самого устройство остава работоспособно при температури от -10℃ до 40℃.

Пет броя смарт термовентили се предлагат изгодно в комплект

Можете да купите термовентилите тук: 5 броя Tuya Zigbee термостатични вентили за радиатор – за €86,49 (обявената отстъпка в Cafago е 57%) и безплатна доставка.

Коментар