Philips пуска два Quad HD монитора за игри на 180Hz

С новите Philips монитори играчите ще се наслаждават на бързи, прецизни и плавни движения
(снимка: Philips)

Нови геймърски монитори Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501 излизат на пазара с Fast VA извити панели и подсветка Ambiglow, захранвана от изкуствен интелект. Двата модела са попълнения в серията EVNIA 5000.

С наличието на Quad HD Fast VA панели, 180 Hz честота на опресняване и 0,5 милисекунди Smart MBR, тези монитори осигуряват бърз и плавен геймплей, докато HDR10 и подобрената с изкуствен интелект Ambiglow подсветка създават завладяваща визуална среда.

Philips Evnia 27M2C5501 (27 инча/68,5 см по диагонал) и 32M2C5501 (31,5 инча/80 см по диагонал) предоставят на гейминг ентусиастите всички функции, от които се нуждаят, за да извлекат максимума от дори най-интензивните състезателни игри.

Извитият Fast VA панел на тези монитори се съчетава прекрасно с честотата на опресняване от 180 Hz, малкото входно закъснение, адаптивната синхронизация (Adaptive Sync) и бързата реакция от 0,5 милисекунди Smart MBR (интелигентната функция за намаляване на замъгляването на движението: Motion Blur Reduction).

Quad HD Fast VA панелите с честота на опресняване 180 Hz осигуряват бърз и плавен геймплей
(снимка: Philips)

Заедно, тези характеристики гарантират, че играчите се наслаждават на бързи, прецизни, плавни движения, които се появяват незабавно на екрана без никакво разкъсване, размазване или замъгляване. Високият динамичен обхват (HDR) допълва цялостното изживяване с изключителна яркост, контраст и богати, дълбоки цветове.

Резолюцията Crystalclear Quad HD 2K (2560 x 1440) означава висока плътност на пикселите за изображения, които са убедително реалистични. Балансът по отношение на производителността на графичния процесор и качеството на изображението е възможно най-добрият.

Подобрената с изкуствен интелект Ambiglow подсветка – RGB подсветката на Philips, която може да насочва цветовете да следват видео съдържанието, за да отразят потребителското изживяване – сега предлага още по-интензивно забавление и потапяне във всяка сцена.

Извитият Fast VA панел се съчетава прекрасно с честотата на опресняване от 180 Hz
(снимка: Philips)

Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501 са оборудвани с множество ергономични функции за физически комфорт. И двата модела разполагат с LowBlue и Flicker-Free режими, както и с покритие против отблясъци, които намаляват напрежението на очите, докато стойката с регулируема височина позволява на потребителите да намерят перфектната позиция с опции за накланяне и завъртане.

Philips Evnia 27M2C5501 ще бъде наличен за покупка от октомври на препоръчителна крайна цена на дребно от 466 лв., а 32M2C5501 също излиза на пазара този месец на цена от 544 лв.

Коментар