POP Icon Keys: иновативна клавиатура от Logitech

POP Icon Keys предлага отзивчиво, тихо и познато изживяване при писане
(снимка: Logitech)

Logitech пусна иновативна клавиатура POP Icon Keys, с която потребителите могат да изразят себе си и да повишат своята продуктивност. POP Icon Keys мигновено персонализира работното пространство със смелия си дизайн и характеристики, които съчетават стил и функционалност. 

Контурираните, нископрофилни клавиши на POP Icon Keys предлагат отзивчиво, тихо и познато изживяване при писане. Свежите цветове на клавиатурата, прозрачното покритие и елегантният силует ще подобрят и персонализират всяко бюро.

С четирите персонализируеми Action Keys клавиша за улесняване на ежедневието и безплатното приложение Logi Options+ ще пестите време и ще работите по-интелигентно. Можете да преминете безпроблемно от „режим на работа” към „режим на почивка” чрез достъп до набор от инструменти за продуктивност, отваряне на любимите социални, музикални и видео приложения или стартиране на AI инструменти, включително Logi AI Prompt Builder, с едно натискане на клавиш.

POP Icon Keys също предоставя всички широко използвани клавиши за бърз достъп с едно докосване, като заглушаване на звука, меню с емоджита, скрийншот и други, които могат да бъдат персонализирани и леснодостъпни с помощта на безплатното приложение Logi Options+, за да отговарят на индивидуалните нужди и работен процес.

POP Icon Keys осигурява продуктивност с до 36 месеца живот на батерията
(снимка: Logitech)

Клавиатурата е проектирана да работи с множество операционни системи и устройства, с възможности за писане на до три различни компютъра, телефона или таблета с натискане на един бутон. Още повече, POP Icon Keys осигурява дълготрайна надеждност и непрекъсната продуктивност с до 36 месеца живот на батерията.

POP Icon Combo съчетава POP Icon Keys с POP Mouse – мишка, включваща SmartWheel колелце за прецизна навигация и Silent Touch технология, премахваща 90% от шума при кликване. POP Mouse разполага с два Action бутона за действия, които могат да се персонализират чрез приложението Logi Options+ за безпроблемно превключване между режимите на работа и свободно време.

С батерия, която издържа до 24 месеца и възможност за свързване и превключване измежду три устройства, можете да работите по-дълго с тази модерна, компактна и перфектно заоблена мишка.

POP Mouse включва SmartWheel колелце за прецизна навигация и Silent Touch технология
(снимка: Logitech)

Пластмасовите части на POP Icon Keys и POP Mouse са изработени с рециклирана пост-потребителска пластмаса – между 37% и 70% в зависимост от цвета – за подобряване на кръговрата и намаляване на въглеродния отпечатък на продукта. Освен това хартиените опаковки идват от FSC-сертифицирани гори и други контролирани източници.

POP Icon Keys ще се предлага в търговската мрежа в розово/бяло, оранжево/бяло, графитено/зелено, лилаво/бяло и графитено/бяло от октомври 2024 г. на препоръчителна крайна цена на дребно от 115 лв.

POP Icon Keys Combo ще се предлага на цена от 155 лв., а POP Mouse за 55 лв. Тези продукти се комбинират добре с Logitech Desk Mat – подложка за бюро за цялостна организация на работното пространство.

Коментар