HONOR 200 Smart – издръжлив бюджетен смартфон с AI

HONOR 200 Smart е проектиран да издържа на ежедневни удари и сътресения 
(снимка: HONOR)

Нов смартфон от среден клас с впечатляващ рейтинг от 5 звезди за устойчивост при изпускане и IP64 рейтинг за защита срещу вода пуска на пазара HONOR. Това е моделът HONOR 200 Smart, който създава усещане за сигурност при ежедневни ситуации – от случайни изпускания до неизбежни инциденти.

Това здраво устройство също така предлага дълъг живот на батерията и фотография, подсилена с изкуствен интелект, за по-широката аудитория. HONOR 200 Smart е практичен, многофункционален смартфон, който отговаря на нуждите на потребителите с ограничен бюджет, докато интегрира AI функции, обикновено срещани в по-високия клас устройства.

Изключителна издръжливост

HONOR 200 Smart е проектиран да устои на неочаквани изпускания и инциденти. Независимо дали става въпрос за незначително изпускане в забързан ден или случайно подхлъзване, този смартфон издържа на ежедневни удари и сътресения. HONOR е внедрил иновативна архитектура за омекотяване на удари, която работи заедно с подсилено стъкло на екрана, за да увеличи значително устойчивостта на устройството при удари.

Моделът поставя нов стандарт за издръжливост на смартфоните с впечатляващия си рейтинг от 5 звезди за устойчивост при изпускане. Устройството е получило престижната SGS Premium Performance сертификация за устойчивост на удари и смачкване, което подчертава качеството на изработка и здравината му.

HONOR е внедрил в модела 200 Smart иновативна архитектура за омекотяване на удари
(снимка: HONOR)

Здравият дизайн на HONOR 200 Smart е допълнително подсилен с рейтинг IP64, който предлага надеждна защита срещу прах и водни пръски. Смартфонът е проектиран да се справи със случайно разливане или излагане на непредсказуеми метеорологични условия.

Дълъг живот на батерията

HONOR 200 Smart разполага с мощна батерия Super Durable с капацитет от 5200 mAh, която осигурява безпроблемна употреба през целия ден, като поддържа до 19 часа непрекъснат онлайн стрийминг или впечатляващите 55 часа възпроизвеждане на музика.

В непредвидени ситуации, когато животът на батерията е от решаващо значение, режимът HONOR Ultra Power-Saving Mode позволява на потребителите да използват всеки последен процент – дори при само 2% оставаща батерия, те могат да проведат 60 минути непрекъснати разговори.

С технологията HONOR SuperCharge от 35W притесненията за зареждането остават в миналото – тази технология бързо възстановява батерията чрез Type-C кабелно зареждане.

Достатъчно пространство за всичко

HONOR 200 Smart идва с впечатляващи 256GB вътрешна памет за съхранение на ценни спомени с години. В допълнение към енергийната ефективност е иновативната технология RAM Turbo, която предоставя пълноценно изживяване, еквивалентно на 16GB RAM (8GB физическа + 8GB виртуална памет). Това гарантира плавна работа дори след продължителна употреба, като позволява на потребителите да изпълняват много задачи едновременно и лесно да превключват между приложения.

AI фотография с 50MP основна камера 

HONOR 200 Smart извежда мобилната фотография на ново ниво със своята усъвършенствана система от 50MP камери. Тази модерна конфигурация е проектирана да улавя най-ценните моменти от живота с изключителна яснота и детайлност. В сърцето на системата е мощната 50MP основна камера за изключително качество на изображенията в различни сценарии на снимане.

HONOR 200 Smart идва със усъвършенствана система от 50MP камери
(снимка: HONOR)

Това, което наистина отличава HONOR 200 Smart, е иновативният режим AI Motion Sensing Captur – интелигентна функция на база усъвършенствани AI алгоритми за разпознаване и улавяне на динамични моменти с прецизност. Независимо дали е спонтанна усмивка, вълнуващ скок или бърз пробег, системата на камерата може интелигентно да открие тези действия и да ги запечата ясно в кадъра.

Дисплей с подобрен визуален комфорт

HONOR 200 Smart разполага с голям 6,80-инчов дисплей с впечатляващо съотношение екран към тяло от 91,3%. Дисплеят поддържа 16,7 милиона цвята и се отличава с ясна резолюция от 2412×1080 пиксела за ярки и детайлни визуализации. С плавна честота на опресняване от 120Hz потребителите могат да очакват гладко скролване и бързи реакции във всички приложения.

HONOR поставя приоритет върху комфорта на потребителите, като включва сертификат за ниско ниво на излъчване на синя светлина TÜV Rheinland, намаляващ напрежението в очите при продължителна употреба. Тази комбинация от голям, висококачествен дисплей с усъвършенствана защита на очите прави HONOR 200 Smart идеално устройство както за продуктивност, така и за развлечение, в елегантен форм-фактор с размери 166,9×76,8×8,09мм и тегло само 191 г.

HONOR 200 Smart е подсилен с рейтинг IP64, който предлага надеждна защита срещу прах и водни пръски (снимка: HONOR)

Цени и наличност

HONOR 200 Smart се предлага в два цвята – полунощно черно (Midnight Black) и горско зелено (Forest Green). От началото на октомври 2024 г., HONOR 200 Smart е наличен на българския пазар, като цените започват от 399 лева без дългосрочен договор.

Коментар