Honor обяви влизане в AI ерата с новия Magic7

“Добре дошли в ерата на Autopilot AI за мобилни устройства”, заяви д-р Рей Гуо, главен маркетинг директор на Honor Device Co., Ltd., на сцената на Snapdragon Summit 2024
(снимка: Honor)

Предстоящата серия смартфони Magic7 ще бъде задвижвана от новата, революционна платформа Snapdragon 8 Elite Mobile на Qualcomm, съобщи Honor, разкривайки плановете си за разработване на екосистема, изградена около изкуствения интелект.

На сцената на Snapdragon Summit 2024 иновативната компания за смартфони демонстрира новаторски AI функции, които ще бъдат включени в серията Magic7, след които първият в индустрията AI Agent за отворена екосистема и първото NPU графично рендериране в реално време за мобилни игри. Honor повдигна завесата и пред дизайна на новия флагман.

Honor, в сътрудничество с Qualcomm, дефинира екосистема около изкуствения интелект. Компанията въвежда първия в индустрията AI Agent за отворена екосистема и AI генеративна технология за мобилни игри, захранвана от NPU изчисления. “Добре дошли в ерата на Autopilot AI за мобилни устройства”, заяви д-р Рей Гуо, главен маркетинг директор на Honor Device Co., Ltd.

AI Agent е способен с обикновена текстова или гласова команда да поръча храна за вкъщи от името на потребителя. Със съгласие той може да се учи от навиците на потребителя и да взема интелигентни решения – например, може да разбере, че потребителят предпочита кафе с кокосово мляко и да го поръча.

AI Agent може също да намери и отмени нежелани абонаменти от различни приложения с проста команда, като премахва границите между приложенията и услугите. Той може да помага в различни области като планиране на пътувания, резервации на билети, управление на календара, управление на известията, трансфер на файлове между приложения и още.

Очаква се Ai Agent да излезе с MagicOS 9.0 на серията Magic7, въвеждайки ерата на Autopilot AI. Предстоящата серия смартфони на Honor ще предложи за първи път генеративен AI в игрите, задвижван от NPU изчисления. Новите устройства ще въведат първото в индустрията AI рендериране на графики в реално време за мобилни игри.

В сравнение с други смартфони, решението на Honor намалява натоварването на GPU, което води до по-ниски температури на устройството и по-добро игрово изживяване с по-високо качество на изображението.

На форума Honor показа още как технологията MagicRing подсилва екосистемата между различни продукти, приложения и услуги. Тя улеснява AI изживяването на няколко устройства, като поддържа сигурен и плавен поток от услуги и информация между устройствата.

Например, при използване на Windows на Snapdragon, Cocreator позволява на потребителите да създават детайлни произведения на изкуството от прости рисунки. С помощта на MagicRing потребителите могат безпроблемно да използват Cocreator на MagicPad 2, като рисуват AI шедьоври с Magic Pencil. Потребителите могат да използват също AI Eraser на Magic V3 върху MagicBook Art 14, за да изпитат удобството на мобилния AI на всичките си устройства.

Подсилена от Snapdragon 8 Elite и MagicOS 9.0, серията Honor Magic7 е готова да въведе нова ера на Autopilot AI с интуитивния си AI Agent, заявиха от Honor. Предстоящото устройство ще предложи генеративен AI за мобилни игри, задвижван от NPU изчисления за първи път. Премиерата на модела ще се състои на 30 октомври в Китай.

Коментар