Smartmi капак за тоалетна чиния – удобен и безопасен

Смарт седалката създава приятна, мека светлина в тоалетната нощем

Търсим удобството навсякъде, а технологиите определено ни правят по-разглезени. Смарт капакът за тоалетна чиния вече не е привилегия, а достъпна за цялото семейство придобивка, която превръща грижата за интимната хигиена в едно по-приятно изживяване.

Интелигентната седалка Smartmi 2S Advanced Toilet Seat е практично и все по-желано решение за модерния дом – предлага се в момента с отстъпка за €204,59 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Отличава се с авангарден дизайн и многофункционалност, както ще видим тук.

Капакът за тоалетна чиния има уникален извит дизайн за повече удобство

Смарт капакът поддържа пет режима на измиване, подсигурен е с множество защити за безопасно използване, включво интелигентно нощно осветление, безжично дистанционно управление и UV стерилизация. Подходящ е за цялото семейство, като определено ще направи живота ви по-здравословен и по-комфортен.

Наличието на пет режима на измиване означава, че Smartmi 2S може да отговори на различните нужди на членовете на семейство. Характеристиките на капака могат да се персонализират според предпочитанията, вкл. за температура на водата и на въздуха за изсушаване, както и на отоплението на самата седалка.

Управлението на функциите на смарт капака става удобно с помощта на дистанционно

Смарт седалката прилага технология за моментално нагряване на водата. Захранва се от стандартно напрежение 220V/50Hz и работи с номинална мощност 780W при околна температура в диапазона 4°C ~40°C. Водоустойчива е по критериите на стандарта IPX4.

Smartmi 2S се отличава с уникален дизайн на повърхността на дъгата, който осигурява удобно седене, а отоплението на седалката с 6 нива прави зимата топла като лятото. В допълнение, интелигентна нощна лампа със сензор за светлина автоматично се активира през нощта, за да създаде приятна, мека атмосфера в тоалетната.

Smartmi седалката предлага множество опции за персонализация

Още една ключова характеристика е наличието на UV стерилизация, което гарантира защита от бактериални инфекции. Антибактериалното ниво на дюзата достига до 99,99%, което прави употребата на капака по-чиста и по-здравословна.

Не на последно място, Smartmi 2S се предлага с безжично дистанционно управление, което прави седалката по-удобна за използване от бременни жени и възрастни хора. Освен това смарт капакът е подсигурен с шестизмерна система за безопасност, вкл. от превишена температура на водата, въздуха и седалката, електрически течове, водоустойчивост и др.

Интелигентната седалка за тоалетна е чудесна придобивка за модерния дом

Интелигентният капак за тоалетна чиния има размери 519x390x131 мм и тегло около 4,3 кг. Доставя се в комплект с множество аксесоари и приспособления, вкл. чанта с 2 гумени фиксиращи ръкави, 2 винта и 2 регулиращи части, филтър за капака, маркуч за подаване на вода, фиксатор, дистанционно и чанта за него, две ААА батерии и документация.

Можете да купите смарт капака тук: Smartmi 2S Advanced Toilet Seat – за €204,59 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар