Предлагат у нас израелски софтуер срещу измами

Решения за превенция на вътрешно фирмени измами от израелската компания Intellinx вече са достъпни на българския пазар. Доставчик на лицензи за едноименния софтуер е ПроДейта Консулт ЕООД, по силата на споразумение с международна ИТ консултантска фирма Internationalize IT.

ПроДейта Консулт ще предлага и професионални услуги по анализ на бизнес процесите, оценка на риска и защита на вътрешно фирмената информация, настройка на продукта, внедряване, поддръжка и обучение, съобщиха от компанията.

Intellinx е лидер в областта на превенцията и разпознаването на вътрешни заплахи, извършвани от легитимни крайни потребители с право на достъп до вътрешните приложения, чрез проследяване на поведението на потребителите.

Компанията Internationalize IT, с която си партнира ПроДейта Консулт, има офиси в редица страни от Европейския съюз, в Северна Африка, Бразилия, Чили, Нигерия, Конго и Индия.

Софтуерът Intellinx се разпространява в САЩ от IBM, Attachmate и холандския гигант за финансов софтуер Wolfer Kluvers чрез OEМ споразумения.

Коментар