Остава по-малко от седмица до Lotusphere в София

Наближава конференцията за комуникации и съвместна работа "Lotusphere Comes to You 2010". Събитието, което ще се проведе на 25 март в Рейнбоу Плаза, София, e локално продължение на най-престижната конференция в областта на решенията за комуникации и съвместна работа – Lotusphere, провеждана ежегодно от IBM в Орландо, Флорида.

У нас Lotusphere Comes To You се организира за четвърта поредна година от Ай Би Ес България – водещ бизнес партньор на IBM за региона. За първи път тази година в откриващата сесия на конференцията ще бъде включен ексклузивен панел със специален гост – звезда.

Участниците ще се запознаят с последните новости от Lotus Software и IBM Websphere Portal. Акценти на събитието ще бъдат личната и организационна продуктивност, бизнес ползите от използването на "Social Software" за организацията, алтернативите при избор на цялостна корпоративна платформа за съвместна работа и съкращаването на разходи за лицензи и поддръжка.

За първи път в България ще бъде демонстрирана интеграцията между принтерите Xerox и Lotus Foundations – цялостно решение за управление на потребителите, електронна поща, календари и задачи, както и за създаване, споделяне и управление на файлове и документи с включена защита на данните.

В специално обособения демо център ще бъдат показани Lotus Software решения на живо. Присъстващите ще имат възможност да се запознаят и с продуктите и решенията, представени на щандовете на конферентните партньори. Освен Lotus Notes и Lotus Domino, на събитието ще присъства и Lotus Elise.

Участието в Lotusphere Comes To You е с покани, уточниха организаторите от Ай Би Ес България.

Коментар