Онлайн обучения за управление на проекти от ITCE

ITCE ви предлага три нови висококачествени обучения за Управление на проекти. Курсовете Advanced Project Risk Management, Advanced WBS Concepts и Earned Value Management са специално разработени за професионалисти в сферата на управление на проекти, които искат да подобрят своите познания и/или да поддържат своя сертификат Професионалист в сферата на управление на проекти (PMP).

Целта на обученията е да предоставят нови знания и умения в удобен формат. Онлайн курсовете са едновременно гъвкаво и достъпно решение. Те са достъпни 24/7 за период от 3 месеца. През това време курсистите могат да се връщат към учебните материали и упражненията. Участниците имат достъп до обученията от офиса, в къщи или от всяко друго място с Интернет. По този начин получаването на познания и умения не предизвиква стрес и неудобство, както и не пречи на работните задължения.

Онлайн курсовете включват теория и практически обучения. Участниците получават възможност да слушат записани лекции с обяснения и примери от високо квалифициран инструктор. Онлайн курсовете завършват с упражнения и тест, който потвърждава получените познания. Всеки участник получава сертификат за завършено обучение с 10 PDUs ( Personal Development Units) за поддържане на сертификат Професионалист в сферата на управление на проекти (PMP).

Качеството на обученията е гарантирано от ITCE, дългогодишен партньор на Институт за управление на проекти (PMI), както и от Key Performance, световен лидер в предоставянето на обучения в тази сфера.

Коментар