Излeзe обновление на епълската Mac OS X

Apple обнови операционната система Mac OS X Snow Leopard до версия 10.6.3. Ъпдейтът позволява автоматично събиране на информация за използване на системата и диагностични данни за компютъра. Събраната информация се изпраща към Apple за анализ.

Mac OS X 10.6.3 предлага повишена производителност на Logic Pro 9 и Main Stage 2 при работа в 64-битов режим. Подобрена е и стабилността на функцията за печат. Отстранени са някои проблеми при влизане и излизане от режим на сън.

Разработчиците на системата са отстранили също проблеми с цвета на видеото в HD формат в iMovie, както и с дефектните или тъмни пиксели при гледане на видео с камери iSight.

Обновената Mac OS X предлага по-добра съвместимост с програмите на база OpenGL. Премахната е още грешка в приложението iChat, която увеличаваше нивото на звука в микрофона, след като то е било намалено.

Повишена е също така стабилността на работата на някои USB устройства от външни производители, както и работата на DNS и безжичните връзки.

Не на последно място, отстранени са и грешките при съхраняване на файлове в Microsoft Office 2008, а също така и при копиране, преименуване и изтриване на такива файлове.

Официална страница: Mac OS X 10.6.3

Коментар