Повече от 3000 награди за клиенти на новия М-Тел магазин в Сердика Център

Повече от 3000 награди спечелиха първите клиенти на новия М-Тел магазин в Сердика Център София, който отвори врати на 16 март. В рамките на специална промоция, която се проведе от първия работен ден на магазина до края на март, всеки обслужен в магазина клиент получи скреч карта със закодиран в нея късмет.

Още в деня на откриването беше получен първият от 15 лаптопа. През следващите дни до края на март, повече от 3000 души си тръгнаха с награди от магазина с уникален дизайн. Сред тях – 30 телефона, 300 карти Prima и 3000 други брандирани подаръци и аксесоари за мобилен телефон.

13 000 е общият брой на клиентите посетили новия М-Тел магазин в Сердика Център София от датата на неговото отваряне до края на месеца.

М-Тел магазинът в Сердика Център София, разположен на над 200 квадратни метра, има особено атрактивна за клиентите Зона за дома – нововъведение, което превръща избора на продукт или услуга за всекидневието в удоволствие. Там по удобен и достъпен начин са представени всички продукти и услуги, които М-Тел предлага, за да разполагаме и у дома с комфорта, бързината и надежността на високите технологии.

Коментар