Intelligent Systems на регионални срещи с водещи фирми


В продължение на кампанията, която Intelligent Systems поде в края на 2009 година, на 30 и на 31 март, екип на компанията посети други два големи града в страната – Пловдив и Стара Загора. Районите бяха подбрани поради добре развиващите и разрастващи се компании в тях и доброто състояние на регионалната икономика като цяло. Срещите отново бяха под наслов „Разгърнете потенциала на Вашия бизнес” и представиха основните характеристики и функционалности на ERP и CRM системите днес.

Откриването беше направено от Иво Дрешков, Мениджър партньори Microsoft Dynamics, Майкрософт България, който очерта основните моменти при бизнес решенията и представи Intelligent Systems като водещия партньор за България за системите Microsoft Dynamics.

На срещите отново бяха поканени и някои от клиентите на компанията в региона, които споделиха пред гостите своите впечатления от работата с бизнес решенията Microsoft Dynamics.

Несрин Дерелиева, Ръководител проект, Електро Плюс: „Преди да разгледаме другите ERP решения, мислихме, че Microsoft Dynamics NAV е прекалено сложна система. След като се запознахме и с конкурентните ERP решения обаче, осъзнахме, че Microsoft Dynamics NAV е системата за нас, защото е достатъчно гъвкава, така че да се настрои спрямо нашите бизнес процеси. … Успяхме да съкратим складовите наличности с 25%, като планираме поръчките и доставки максимално ефективно, така че да предоставяме стоките навреме. Работата на служителите от финансово-счетоводния отдел е автоматизирана и те могат да се съсредоточат върху по-съществени задачи. Огромно предимство на Microsoft Dynamics NAV са справките, които всеки, според ролята си, може да изготвя и да получава информация за това, което го интересува.”

В Стара Загора беше поканен представител на една от най-старите фирми, производители на килими у нас – Декотекс. „След близо 1 век съществуване за Декотекс настъпи момента да внедри ERP система, с която да оптимизира бизнес процесите си и да повиши конкурентноспособността си. Спряхме се на Microsoft Dynamics NAV, тъй като системата най-пълно отговори на първоначално поставените изисквания и то на атрактивна цена. Избрахме Intelligent Systems за наш партньор по този проект и вярвам, че направихме правилния избор. В процеса на внедряване, открихме още много проблеми, които съпътстваха нашата дейност и които Microsoft Dynamics NAV ни помогна да отстраним. В този смисъл системата ни осигурява възможности за растеж и ефективно развитие напред”, сподели Минко Пиндев, Ръководител проект, Декотекс.

Коментар