DIR-600 – вярното Wireless N решение за безжична мрежа

Подобрена безжична технология позволява на потребителите да ползват високоскоростен Интернет и лесно да свързват своите преносими или настолни компютри към домашната мрежа, достигайки скорости на трансфер до 150 Mbps.

Безжичният Wireless N 150 маршрутизатор на D-Link DIR-600 е идеално решение за лесно и ценово достъпно свързване на множество компютри в защитена безжична мрежа. DIR-600 осигурява по-добро приемане на сигнала, както и по-голямо покритие на мрежата като на практика премахва т.нар. „мъртви точки”. Това позволява ефективно споделяне на високоскоростна Интернет връзка, файлове, принтери или други цифрови устройства.

В DIR-600 са вградени последните системи за сигурност и блокиране на опити за неоторизиран достъп, независимо от това дали идват от Интернет или вътре от самата безжична мрежа. Маршрутизаторът поддържа WPA и WPA2 криптиране и използва две активни защитни стени (SPI и NAT) за спиране на потенциални атаки.

В допълнение DIR-600 включва и Wi-Fi Protected Setup (WPS), който активира защита на мрежата чрез натискането на един единствен бутон, разположен върху панела на устройството, което спестява нуждата от каквито и да било технически познания при свързването на безжичните клиенти в мрежата.

Коментар